Järfälla - Barkarbystaden

Barkarbyvägen 90

TILL SALU

2 195 000 kr Utgångspris

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostad om 2 rum och kök där du har chansen att bli den allra första att flytta in. Här erbjuds 60 kvadratmeter av stilren och modern komfort, perfekt för dig som söker ett bekvämt och trivsamt boende.

Bostaden präglas av en genomgående ekparkett samt ljusa, tapetserade väggar vilket skapar en enhetlig och elegant känsla i hela hemmet.

Vardagsrummet och köket är öppet planerade för att maximera ljusinsläppet och skapa en rymlig atmosfär. Ballingslövkök som är fullt utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för både säng och förvaring.

Badrummet är stilrent inrett med klinkergolv och helkaklade väggar samt utrustat med en kombinerad torktumlare/tvättmaskin för extra bekvämlighet.

Denna nyproducerade pärla väntar på sin första ägare. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska lägenhet. Välkommen på visning!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 195 000 kr Utgångspris

Boarea: 60 m²

Avgift: 4 398 kr inkl. värme, kallvatten & bredband (100/100)

Driftskostnad: 11 344 kr/år

Område: Barkarbystaden - Järfälla

Typ: Bostadsrätt

Adress: Barkarbyvägen 90

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

I Barkarbystaden finns bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden expanderar för fullt och är på väg mot att bli en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Barkarbystaden har redan idag stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag, men expanderar ständigt. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Kommunikation

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att passera här. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer från och till Stockholm.

Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Det blir aldrig längre än 500 meter till närmaste hållplats för buss, tunnelbana eller pendeltåg.

Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. 2018 sker byggstart för tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden. Arbetet beräknas ta cirka sex år.

Närservice

Här finns bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag.

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.

På bara några minuter med bil/buss eller en kortare promenad nås även Stockholm Quality Outlet, IKEA, Bauhaus, KappAhl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta och Skopunkten.

Karta