Järfälla - Barkarbystaden

Barkarbyvägen 90

Bli först att flytta in i denna härliga 4:a om 89 kvm

TILL SALU

3 500 000 kr Utgångspris

Bli först att flytta in i denna härliga 4:a om 89 kvm

Välkommen hem! Med sina 89 kvm fördelat på fyra ljusa och luftiga rum, varav tre sovrum, erbjuder denna bostad den perfekta balansen mellan utrymme och funktion. Stig in genom dörren och låt dig omedelbart omfamnas av den genomgående vitlaserade parkettgolvet som sträcker sig elegant genom varje hörn i lägenheten.

Den generösa, moderna och öppna planlösningen ger dig utrymme att skapa din drömvardag, vare sig det är att umgås med vänner och familj i det mysiga vardagsrummet eller att njuta av privata stunder i något av sovrummen. Här finns gott om plats för att förverkliga dina visioner om ett hem att trivas i.

Köket från Ballingslöv består av vita luckor, betonginspirerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och helstor kyl och frys.

Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med torktumlare och tvättmaskin, WC samt badkar med avskärmat delvis av glasvägg i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp.

Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som den öppna ytan mot köket skapar en social samvaro.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 500 000 kr Utgångspris

Boarea: 89 m²

Avgift: 5 970 kr inkl. värme, kallvatten & bredband (100/100)

Driftskostnad: 15 877 kr/år

Område: Barkarbystaden - Järfälla

Typ: Bostadsrätt

Adress: Barkarbyvägen 90

Visningar

26 Maj 11:40 - 12:10
varmt välkommen på visning!
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

I Barkarbystaden finns bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden expanderar för fullt och är på väg mot att bli en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Barkarbystaden har redan idag stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag, men expanderar ständigt. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Kommunikation

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att passera här. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer från och till Stockholm.

Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Det blir aldrig längre än 500 meter till närmaste hållplats för buss, tunnelbana eller pendeltåg.

Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. 2018 sker byggstart för tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden. Arbetet beräknas ta cirka sex år.

Närservice

Här finns bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag.

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.

På bara några minuter med bil/buss eller en kortare promenad nås även Stockholm Quality Outlet, IKEA, Bauhaus, KappAhl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta och Skopunkten.

Länkar och dokument

Ekonomiska-planer-2023

Karta