Huddinge - Stuvsta

Häradsvägen 1

Välkommen till Odins Kvarter i Stuvsta

TILL SALU

3 195 000 kr

Välkommen till Odins Kvarter i Stuvsta

Välkommen till Odins Kvarter i Stuvsta. Vid korsningen av Häradsvägen och Stambanevägen planerar vi att bygga 41 trevliga och välplanerade lägenheter i varierande storlekar och planlösningar.

Här bor du precis intill villakvarter med närhet till både Långsjön och fina grönområden. Ett småskaligt tänk präglar våra hus och är anpassade till de lummiga fina villagatorna som ligger runtomkring.

I Odins Kvarter bor du bekvämt med bara ett stenkast till Stuvsta torg som erbjuder, apotek, vårdcentral och flertalet restauranger, mataffär mm. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda. I närområdet hittar du även förskola och skola.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 195 000 kr

Boarea: 55 m²

Avgift: 4 757 kr

Område: Stuvsta - Huddinge

Typ: Bostadsrätt

Adress: Häradsvägen 1

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Maria Björkstrand

Reg. Fastighetsmäklare
Assisterande

Rebecka Kristensen

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

I närområdet hittar du ett stort utbud av fina grönområden som är perfekt för en härlig promenad även motionsspår många av dem är försedda med elljus. På vintern plogas skridskobana upp på ett flertal sjöar och på sommaren finns det möjlighet till bad och fiske. Vid torget finns det ett gym för den som önskar.

Kommunikation

Här bor du ett stenkast från både busshållplats och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar du dig smidigt till centrala Stockholm på mindre än femton minuter och hela vägen till Arlanda på mindre än en timma. På mindre än fem minuter åker du med pendeltåget till Huddinge centrum.

Karta

BilderKlicka för att förstora