Helsingborg - Oceanhamnen

Redaregatan

Premiumläge på första parkett mot havet!

Pågående

Premiumläge på första parkett mot havet!

Välkommen till Kv. Havsbrisen!

Här bor du på bästa läge i Oceanhamnen med havet ständigt närvarande. I ditt nya kvarter kan du verkligen njuta av livet, varje dag. Ta en skön morgonpromenad längs med kajkanten, fika vid kanalen eller njut av en bit mat på en av de mysiga restaurangerna i området. Här bor du på ett av stadens mest havsnära lägen med gångavstånd till Helsingborgs gemytliga citykärna. I Kv. Havsbrisen erbjuder vi ljusa, moderna bostäder med generös takhöjd, varierande planlösningar, fina utblickar och en skön hemkänsla. Välkommen hem!

Hem med utsikt och livskvalitet

Det handlar om att skapa mer än bara ett boende - en livsstil. Här blir bostäderna luftiga och stilrena. Många av lägenheterna har utblickar mot havet, marinan eller mot den nyanlagda kanalen som går längs med fastigheten. De flesta bostäder har en eller två balkonger alternativt terrass.

I Kv. Havsbrisen har du många valmöjligheter när det gäller lägenhetsstorlek, rumsindelning och planlösning. Vi har alla olika behov, en del vill ha stora, öppna sociala ytor. Andra satsar hellre på ett eget arbetsrum eller fler rum för familjen. De minsta lägenheterna är 27 kvm och den största våningen, projektets enda 5:a, är 139 kvm. Gemensamt för alla lägenheter, stora som små, är att de är ljusa, genomtänkta och designade för ett bekvämt liv.

Innergården kommer bli en skön grön plats för de boende med fina umgängesytor som orangeri och grillplats.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 900 000 - 14 000 000 KR

Boarea: 27 - 139 M2

Avgift: 2 399 - 7 994 kr.

Antal rum: 1 - 5

Område: Oceanhamnen - Helsingborg

Adress: Redaregatan

Inflyttning: Q4 2024

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Framtidens stadsdel

Mitt i centrala Helsingborg, vid vattnet och centralstationen växer Oceanhamnen fram. Parker, restauranger och butiker samsas med bostäder, hotell och kontor. Ett promenadstråk längs med kajerna blir en förlängning av stadens centrala kajpromenad och en gång- och cykelbro knyter samman stadsdelen med city. De publika rummen i Oceanhamnen blir många – förutom ett mysigt kaj- och kanalstråk precis utanför din dörr, planeras det för gröna urbana rum i form av torg och park och matbutik, förskola och lekplats för att nämna några. När du bor i Kv. Havsbrisen ges du flera badmöjligheter i ditt närområde. Det planeras för inomhusbad i form av Oceanbadet och en ny utomhusanläggning – Havsbadet. För att skapa en trivsam livsmiljö spelar grönska och lek en viktig roll. Vid den gamla Torrdockan ligger numera ett grönt parkrum i form av Dockanparken. Här finns även Djungellekan, en mötesplats utöver det vanliga som lockar såväl besökare som boende. Oceanhamnen håller på att utvecklas till en livfull stadsdel på ett av Helsingborgs allra bästa läge. Det bästa om du frågar oss.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt