Helsingborg - Mariastaden

Uppåkragatan

Ditt nya bostadsområde

Pågående

Ditt nya bostadsområde

FÖRSÄLJNING PÅGÅR!

Nybyggda lägenheter i Helsingborgs gröna oas

Nu har vi nya lägre priser i BoKlok kvarteret Växthuset i Mariastaden! Här bor du i ljusa, rymliga lägenheter med balkong eller altan, som alla vetter mot juvelen i kronan - en oas i form av en prunkande innergård utformad för att ge inspiration åt alla dina sinnen. Gården har även ett gemensamt klubbhus för större umgänge i trivsam hemmamiljö samt odlingsmöjligheter i ett charmigt växthus. Det finns också tillgång till förråd, parkeringsplatser med laddpunkt och cykelgarage. Mariastaden erbjuder allt för en smidig vardag med mataffär, restauranger, skolor, vårdcentral och gym samt gångavstånd till tåg och buss. Du har även närhet till stadens puls i Helsingborg, shopping på Väla köpcentrum och mysiga Pålsjö skog.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 575 000 - 2 095 000 KR

Boarea: 55 - 72 M2

Antal rum: 2 - 3

Område: Mariastaden - Helsingborg

Adress: Uppåkragatan

Inflyttning: Inflyttningsklart

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare
Assisterande

Allmänt om området

Mariastaden ligger cirka 5 kilometer norr om Helsingborgs stadskärna. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva vad gäller service, pendlingsmöjligheter och vacker natur i Pålsjö skog och nära till havet.

Från bostaden är det gångavstånd till mataffär, café och restauranger, välrenommerade förskolor och skolor samt gym och en nybyggd lekplats på andra sidan gatan från kvarteret. Söker du ett bredare utbud av affärer ligger området inte långt från Väla köpcentrum och det finns även en handelsträdgård cirka 1,5 kilometer bort.

Kommunikation

Utöver närheten till påfarter till såväl E6:an och E4:an är pendlingsmöjligheterna många. Det finns busshållplatser i närområdet där bussarna avgår var tionde minut och tågstationen Maria station ligger 800 meter bort. Därifrån tar du dig till Knutpunkten i Helsingborg på 7 minuter. Väljer du att ta dig fram på cykel finns det bra cykelvägar in till Helsingborg.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora