Helsingborg - Mariastaden

Axeltorpsgatan 7

Hitta ditt nästa drömhem i Brf Origo, din nya mittpunkt i Maria station!

Kommande

Hitta ditt nästa drömhem i Brf Origo, din nya mittpunkt i Maria station!

SÄLJPREMIÄR UNDER 2023!

Ditt hem ska vara din trygga mittpunkt. En plats att landa i mellan dagens äventyr.

I din nya bostad är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna med smarta och genomtänkta detaljer. Materialen är av hög kvalité redan från start och du erbjuds också kvalitativa inredningsval för att sätta din personliga prägel.

I Brf Origo finns bostaden för dig som förstagångsköpare, paret som flyttar ihop och familjen som söker ett boende i två plan med radhuskänsla! Oavsett vem du är, eller vad du tar dig för under dagen, väntar ditt hem att landa i. Din mittpunkt, Brf Origo.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 300 000 - 4 800 000 KR

Boarea: 35 - 117 M2

Antal rum: 1 - 5

Område: Mariastaden - Helsingborg

Adress: Axeltorpsgatan 7

Inflyttning: Våren 2025

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare
Assisterande

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Mariastaden är en stadsdel i norra Helsingborg som byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet Sankta Maria Sjukhus. Stadsdelen började byggas i slutet av 1990-talet och växer fortfarande etappvis. Området är tänkt att sträcka sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. Alla kvarter ritas av olika arkitektkontor, vilket ska ge stadsdelen en varierad bebyggelse. Det finns flera skolor i Mariastaden, bland annat den kommunala Maria Parkskolan. I utkanten av området ligger vårdboendet Kungshult. Dessutom hittar ni även vårt kontor i Mariastaden, på Grepgatan 44. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Vid tågstationen Maria stannar både de tåg som ska söderut mot Malmö och de som ska norrut mot Ängelholm och Förslöv.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt