Stockholm - Telefonplan

Mobilgatan

Flytta till ett av Telefonplans grönaste lägen!

Pågående

Flytta till ett av Telefonplans grönaste lägen!

Välkommen till vår nyproduktion brf Växeln vid Telefonplan i Hägersten.

Det finns nu möjlighet att köpa lägenhet i brf Växeln som består av totalt 217 nyproducerade hem på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan. Denna del av vår nyproduktion i Telefonplan, Hägersten har bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuder generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla.

Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats.

Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

JUST NU MED AVGIFTSRABATT

I brf Växeln erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Läs mer under respektive lägenhet och kontakta vår mäklare för ytterligare information.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 300 000 - 9 850 000 KR

Boarea: 26 - 111 M2

Antal rum: 1 - 5

Område: Telefonplan - Stockholm

Adress: Mobilgatan

Inflyttning: prel. fr Q2 2024

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Daryoush Delfi

Försäljningschef & reg. Fastighetsmäklar
Assisterande

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

NÄROMRÅDE

Hägersten med Telefonplan har på senare år vuxit upp till en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. I området finns ett stort utbud av service och fritidsnöjen, så som Svandammsparken, kulturbiografen Tellus, populära restaurangen Landet, Rebellion, Brödernas, Bistro, Krub, Svenska Sushi/Hamburgare/pizza- köket, Söderbergs konditori, SATS, Konstfack, Sveriges största klättercenter och ett bibliotek. Ett par kilometer bort finns knutpunkten Liljeholmen med sin inomhusgalleria och 90 butiker och ännu närmare finns Västberga handel med Coop Forum, Systembolaget, Rusta m.m. Området har även närhet till natur, badplats i Vinterviken och i sjön Trekanten, samt flera härliga grönområden och parker bl.a. Aspuddsparken med 4H gård.

KOMMUNIKATIONER

Nära till T-bana och bussar bl.a. linje 142 som går till Älvsjö Station där det finns anslutande pendeltåg, T-bana och linje 161 som passerar Bagarmossen. I rusningstrafik finns även direktbussar till Södertälje centrum.

Karta

BilderKlicka för att förstora