Göteborg - Eriksberg Eriksberg ur ett nytt perspektiv

Pågående

Eriksberg ur ett nytt perspektiv

Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel.

Ett framtidssäkrat boende

Brf Celsius innehåller 91 nya bostäder om 27-102 kvm med fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Här bor du med industriell arkitektur, inspirerande co-workingyta för hemarbete, flera gemensamma terrasser och en bokningsbar gästlägenhet med flera bäddar.

Just nu pågår löpande försäljning av lägenheterna i projektet. Det innebär att det är först till kvarn för de lediga bostäderna. Titta runt på hemsidan och bekanta er med projektet och vilken lägenhet som passar dig bäst och kontakta våra mäklare för vidare hjälp på vägen mot din nya bostad.

Passa på att titta in i lägenhetsväljaren. Här kan du virtuellt gå in i lägenheterna för att se vilken utsikt du får, eller betrakta projektet från omgivningarna runt omkring.

Ett steg närmare himlen

På taket i Brf Celsius kommer det att byggas en glaskub med panoramafönster mot himlen och omgivningarna. Vi kallar det observatorium. Denna gemensamhetsyta är tänkt att locka de boende till att umgås så nära himlen man kan komma, drygt 70 meter upp i luften. Slå er ner vid borden, titta i stjärnkikaren och njut av milsvid utsikt i alla väderstreck. Vem bokar första nyårsmiddagen här?

Elbilspool och garage

I föreningen kommer det finnas en elbilspool, vilket gör att du slipper äga egen bil, utan bara nyttja en precis när du behöver. Skulle du ändå föredra att äga egen bil finns det garageplatser att hyra i garaget under huset (med möjlighet till elbilsladdning) eller i garaget i grannfastigheten. Elbilspoolen som även kommer innehålla 3 el-lådcyklar sköts via företaget OurGreenCar.

Känslan av nybyggt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV och bredbandstelefoni.

Endast 50 000 kr i förskottsbetalning - Ingen budgivning

Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning (vanligtvis 100.000 kr) vilket är det som du behöver betala när du tecknar ditt förhandsavtal.

Träffa oss i vår visningsbod - Boka din tid

Vill du träffa oss personligen? Vi träffas gärna och berättar mer om projektet i vår visningsbod på tomten vid Bratteråsbacken. Anmäl dig till simon.svedlund@svensknyproduktion.se för att boka en tid.

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta simon.svedlund@svensknyproduktion.se eller 070-077 04 77.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 820 000 - 8 400 000 KR

Boarea: 26 - 102 M2

Antal rum: 1 - 4

Område: Eriksberg - Göteborg

Inflyttning: Q2 2024

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Simon Svedlund

Reg. Fastighetsmäklare

BilderKlicka för att förstora