Danderyd

Golfbanevägen

Pågående

I kvarteret Albatross bygger JM nyproducerade ägarlägenheter, en boendeform som passar dig som vill ha låga fasta kostnader och stor personlig frihet. Läget intill Danderyds centrum är oslagbart för dig som lever ett aktivt liv, med tunnelbana, shopping och skolor samt Stockholms golfklubb runt hörnet. Den första etappen av Albatross omfattar 19 bostäder om 2-5 rum och kök.

I Albatross ryms totalt 46 ljusa, nyproducerade bostäder om 2-5 rum och kök. Alla bostäder har yteffektiva, smarta planlösningar som gör det enkelt att möblera och majoriteten av lägenheterna har stora balkonger, uteplatser eller terrasser. Kvarteret har en lummig gård som blir en fin mötesplats för alla boende och under huset ligger garage och källare.

Ägarlägenheter är en boendeform som passar dig som vill ha låga fasta kostnader och stor personlig frihet. När du köper en ägarlägenhet betalar du 100% av värdet av bostaden, vilket gör att priset är något högre än när du köper en bostadsrätt. De fasta kostnader blir däremot lägre eftersom du, till skillnad mot att bo i en bostadsrätt, inte har några gemensamma lån i en bostadsrättsförening. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut som det passar dig. Det är också möjligt att köpa ägarlägenhet som juridisk person.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 4 740 000 - 16 000 000 KR

Boarea: 44 - 123 M2

Antal rum: 2 - 5

Område: Danderyd

Adress: Golfbanevägen

Inflyttning: Q1-Q2 2025

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Gabrielle Lundström

Reg. Fastighetsmäklare - Föräldraledig

Närservice

Albatross ligger mitt i ett nav av kommunikationer. Tunnelbanestationen Mörby Centrum ligger intill huset och en station bort ligger Danderyds sjukhus bussterminal där du kan ta bussar till alla delar av Stockholm. Kör du bil tar du dig enkelt ut på E18 via Mörbyleden som ligger i närheten. För dig som studerar på Stockholms Universitet eller KTH ligger kvarteret i ett perfekt läge med mellan 5-10 minuters pendlingstid med tunnelbana.

Bredvid Albatross ligger köpcentrumet Mörby centrum som erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och service. Det sker en stor om- och utbyggnad av köpcentrumet som fördubblas till ytan och byter namn till Danderyds centrum. Här kommer det att finnas en attraktiv blandning av mataffärer, butiker, vård och service.

Länkar och dokument

Projekthemsida

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt