Järfälla - Jakobsberg Söderdalen

Järfällavägen 94B, 3tr

Optimal 4:a om 95 kvm med två stora balkonger!

SÅLD

3 350 000 kr slutpris

Optimal 4:a om 95 kvm med två stora balkonger!

Perfekt planerad och yteffektiv 4:a om 95 kvm med två balkonger åt två väderstreck. Den ena balkongen i österläge vetter ut mot gården och den andra ligger i soligt västerläge.

Den nyproducerade bostaden erbjuder ett stort kök med goda förvaringsutrymmen och full maskinell utrustning. Generösa sociala ytor och ljusa materialval. Tre bra sovrum ljus hall med säkerhetsdörr. Optimala förvaringsutrymmen med separat klädkammare och flertalet garderober.

Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst-wc i anslutning till hallen. Till lägenheten ingår även en rymligt förråd i källaren.

Denna fyra har allt som man kan tänka sig av en modern bostad i denna storleksklass! Tillträdet är flexibelt och lägenheten är klar för omgående inflyttning om så önskas.

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central.

Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Varmt välkomna!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 350 000 kr slutpris

Boarea: 95 m²

Avgift: 5 141 kr Inkl värme, kallvatten och Triple Play

Driftskostnad: 8 630 kr/år

Område: Jakobsberg Söderdalen - Järfälla

Typ: Bostadsrätt

Adress: Järfällavägen 94B, 3tr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Längs Bällstaån i södra Jakobsberg växer en helt ny stadsdel fram. Under de närmaste åren kommer ett uttjänt industriområde att förvandlas till ett femtontal bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 lägenheter. Husen i Söderdalen kommer att ligga i en grön parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Kommunikationerna till Söderdalen är mycket goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel.

JM kommer att restaurera och bredda Bällstaån i samband med att de sista kvarteren byggs. På så vis får området en fin vattenkontakt, och bryggor längs ån erbjuder plats för sol och avkoppling. Alldeles intill Söderdalen ligger Järfälla Sportcenter med sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall.

Kommunikation

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. En ny entré till pendeltåget kommer att byggas närmare Söderdalen i samband med att perrongen förlängs för att regionaltågen ska kunna stanna där. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Med bil tar man E18 till Stockholm city som ligger ca 20 km bort.

Närservice

På ett kort promenadavstånd nås Jakobsbergs centrum, en inglasad galleria med ett 100-tal butiker, mataffärer, systembolag, frisör, restauranger, bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. På andra sidan E18 ligger Barkarby Handelsplats. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Karta