Stockholm - Hägerstensåsen

Kamrerarvägen 38

Perfekt planerad två med en generös uteplats om 38 kvm!

SÅLD

3 290 000 kr slutpris

Perfekt planerad två med en generös uteplats om 38 kvm!

Perfekt planerad två med en generös uteplats om 38 kvm ! Bekvämt boende med närhet till både city, kommunikationer och grönområden. Bostadens yta består av ett luftigt vardagsrum som har en öppen och social planlösning med köket, ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. stilrent badrum med tvättmöjligheter i kombimaskin. Hiss i huset.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 290 000 kr slutpris

Boarea: 49 m²

Avgift: 3 166 kr I månadsavgiften är obligatorisk kostnad till bostadsrättsföreningen för Telia Triple Play medräknad, 220 kr

Driftskostnad: 4 430 kr/år

Område: Hägerstensåsen - Stockholm

Typ: Bostadsrätt

Adress: Kamrerarvägen 38

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Bor man på Hägerstensåsen får du det bästa av två världar. Du kan njuta av både natur och grönområden samtidigt som du har närheten till Telefonplan samt Södermalms puls.

Kommunikation

Närmaste tunnelbanestation är Hägerstensåsen eller Telefonplan, där röda linjen tar dig till city på tio minuter. Med cykeln kommer du till Hornstull på mindre än 20 minuter. Flera bussar trafikerar också området och med bil når du E4/Södertäljevägen snabbt och enkelt.

Närservice

Vid Medborgarhuset i centrala Hägerstensåsen ligger Riksdalertorget med matbutik, restauranger och videoaffär. Mer service finns kring Telefonplan med bland annat apotek och husläkarmottagning. I Västberga ligger Coop Forum som är den närmaste större matbutiken.

Karta

BilderKlicka för att förstora