Sannäs - Svensk Nyproduktion
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	


		
		
	


 

	Tanum Brf Sannäshöjd- Exklusiva bostadsrätter vid havet

Vilande

Brf Sannäshöjd- Exklusiva bostadsrätter vid havet

SANNÄSHÖJD EN DRÖM PÅ VÄSTKUSTEN

Välkommen på visning! Vi har bokade visningar, boka in dig genom hemsidan eller kontakta Diana Öhrberg 0708 77 66 52 för att boka in en tid.

Högt beläget intill Sannäs hamn och Mjölkeröds Golfbana anläggs ett nytt bostadsområde som kommer bestå av villor och parhus. I den första etappen släpptes sex villor till försäljning och nu är det dags för säljstart 18 bostadsrätter i parhusform.

Nu finns det möjlighet att förvärva en modern och exklusiv bostadsrätt om cirka 57 kvm, 66 kvm eller 82 kvm fördelade på 2-3 rum och kök i samma område som de exklusiva villorna på Sannäshöjd! Närhet till hav, golf och hamn. En riktigt genuin västkustpärla!

Interiört

Välkomnande hall med bra användningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns bostadens förråd lättillgängligt. När vi tar oss genom passagen och lämnar hallen finner vi bostadens rymliga sovrum och det moderna badrummet. Vi nås sedan av den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Stora fönster och mycket ljusinsläpp bidrar till rymd och närhet till naturen. I köket finns det bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Köket kommer från Sentens kök och vitvarorna från Electrolux (se mer information under dokument). Från vardagsrummet nås den härliga terrassen! Den är som gjord för härliga dagar i solen eller mysiga grillkvällar i goda vänners lag.

Gemensamt för samtliga bostadsrätter är genomgående exklusiva materialval.

Bostadsrättsföreningen tillåter fri uthyrning och juridiska personer som köpare.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 400 000 - 4 800 000 KR

Boarea: 57.3 - 82.79 M2

Avgift: 3 200 - 4 400 kr

Antal rum: 2 - 3

Område: Tanum

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michael Jungsén

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Stefan Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Sannäs är en bohusländsk ort belägen i den inre delen av vackra Sannäsfjorden i Tanums kommun. Orten har sin historik i stenindustrin och präglas fortfarande av detta då det finns ett lokalt stenhuggeri i Sannäs som erbjuder produkter till inredning såsom bland annat bänkskivor.

Väl värt ett besök!

Orten är också välkänd för sin fantastiskt fina golfbana, Mjölkeröds golfklubb. I anslutning finns även en padelbana.

Den pittoreska hamnen är precis renoverad och tillbyggd för att möta det alltmer större intresset för denna fina ort.

Välkommen till Sannäs!

Kommunikation

Från Göteborg, kör E6 norrut mot Oslo. Följ skyltar till Sannäs och strax efter centrum sväng vänster innan Mjölkeröds Golfklubb. Kör längst upp på berget, följ våra skyltar!

Från Strömstad / Oslo, följ E6:an söderut mot Göteborg och sväng av mot Sannäs. Följ skyltarna till området.

https://www.hitta.se/kartan!~58.74054,11.24827,14z/tr!i=oY3o63Uh/search!i=2000574743!q=Sann%C3%A4s%2C%20Tanumshede!t=single!st=plc!a=58.74054:11.24827!ai=2000574743!aic=58.74054:11.24827?usergeo=1

Länkar och dokument

Välj bostad

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt