Kungälv

Krokebäcksvägen 27

Slutsålt/Referensprojekt

I Fläderstråket II i Kareby Äng bor du med naturen runt hörnet och närhet till Kungälvs centrum. I grannskapets västra delar kan du njuta av utsikten över åkrar och ängar från din uteplats och i södra delen blir du granne med Krokebäcken. Hemmen är välplanerade och Svanenmärkta kedjehus eller radhus. Välkommen till familjeidyllen Kareby Äng.

I Fläderstråket II kan du välja om du vill bo i kedjehus eller radhus. Kedjehusen är på 121 eller 139 kvadrat och har en luftig entrévåning, separat tvättstuga med groventré och tre alternativt fyra sovrum på övre plan. Dessa hus ligger i nära anslutning till entrén till Kareby Äng och en kort promenad från skola och mataffär. Alla kedjehus har dessutom en carport. Radhusen är på 121 kvadrat med närhet till gården i västerläge. Här får du också separat tvättstuga med groventré och möjlighet att välja mellan tre eller fyra sovrum på övervåningen. Oavsett vilket hus du väljer får du ett välplanerat hus med en egen trädgård med altan som lockar till både härliga grillkvällar och utomhuslek för barnen.

Försäljning pågår

Försäljningen av Fläderstråket II pågår för fullt, vill du bli en av grannarna? Kontakta vår mäklare Stefan för att boka visning.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 4 845 000 - 5 695 000 KR

Boarea: 121 - 139 M2

Antal rum: 5

Område: Kungälv

Adress: Krokebäcksvägen 27

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Stefan Hansson

Reg. Fastighetsmäklare
Assisterande

Johanna Wemmel

(sjukskriven)

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt