Rönnbärsgläntan i Kareby Äng

Beskrivning

KÄNN DIG HEMMA I RÖNNBÄRSGLÄNTAN

Rönnbärsgläntan i Kareby Äng består av radhus på 101 och 121 kvadratmeter.
Samtliga har två plan och en härlig uteplats att koppla av på.

Bland blomstersnår, bärbuskar och fruktträd växer ännu ett grannskap fram – med gott om utrymme för umgänge.
Perfekt för dig som söker mer än bara ett hem, i lantligt bra läge.

Grannar blir vänner
I Rönnbärsgläntan finns gott om utrymme för gemenskap. I området finns bland annat två trevliga gemensamhetslokaler med grill och utemöbler. Perfekt när det nalkas kräftskiva, barnkalas eller bara en härlig kväll med grannarna.

Lekplats och överraskande detaljer
Ett grannskap är så mycket mer än området runt ens hem. Och så är det verkligen i Rönnbärsgläntan.
Förutom de två gemensamma lokalerna och den lummiga lekplatsen som är omgiven av de charmiga husen bjuder grannskapet även in till små, överraskande detaljer som dyker upp lite här och var. Ett insektshotell, fågelholkar och spännande mönster i marken som visar vägen mellan lekplatserna. Gå på upptäcktsfärd och se vad du kan hitta!

Hållbara lösningar
I Rönnbärsgläntan kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att bo. Det är bra för både plånboken och hälsan. Våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Mäklare

Stefan Hansson Reg. Fastighetsmäklare 070-841 01 00 Mejla mig
Johanna Wemmel Nyproduktionsansvarig, franchisetagare +46 708 160767 Mejla mig

Snabbfakta

OmrådeKareby Äng
Boarea121 m2 - 121 m2
Pris4 095 000 kr - 4 095 000 kr
Rum5
AdressPrästvägen 127
Kareby Äng - Kungälv

Allmänt om området

I Kareby, knappt fem kilometer norr om Kungälv, växer Kareby Äng fram. Ett nytt bostadsområde med en modern bykänsla. Här bor du nära allt det som gör vardagen enkel, men även det lilla extra – som hav, skog och sjö.

Kommunikation

Bra förbindelser åt alla håll Promenera, cykla, ta bilen eller åk kommunalt till centrala Kungälv. Här finns bland annat Kongahälla Center, Kungälvs nya köpcenter med butiker, caféer, restauranger och gym, tand- läkare och vårdcentral. I centrum finns även systembolag, frisör, optiker, ban- ker och annat praktiskt som är skönt att ha nära till hands. Från Kungälv går det flera bussar till Göteborg, både helger och vardagar. Om du ska norrut tar du bussen till Kode. Därifrån rullar tåget till bland annat Stenungsund och Uddevalla.

Närservice

Redan nu har området en pizzeria, surdegsbageri och livsmedelsbutik med delikatessdisk. Men området växer för varje dag, så när allt är klart kommer Kareby Äng att vara en levande by med allt du kan behöva för en bekväm vardag.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Lediga objekt

| Boarea: 121 m²
| Pris: 4 095 000 kr
| Adress: Prästvägen 127

| Boarea: 121 m²
| Pris: 4 095 000 kr
| Adress: Prästvägen 127