Beskrivning

SANNÄSHÖJD Högt beläget intill Sannäs hamn och Mjölkeröds golfbana anläggs ett nytt bostadsområde som kommer bestå av villor, parhus och radhus. I första etappen släpps nu sex villor till försäljning och därefter släpps parhus och radhus. Nu finns möjlighet att förvärva en modern villa om 135 kvadratmeter fördelade om fyra rum och kök i SANNÄSHÖJD som ligger beläget intill Sannäs hamn och Mjölkeröds golfbana. Närhet till hav och hamn - en riktigt genuin västkustpärla. Interiört Välkomnande hall med bra användningsmöjligheter. Från hallen når man det stora och ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket som går i vitt och har bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Köket kommer från Sentens kök och vitvarorna från Electrolux ( se mer information under dokument) Från vardagsrummet når man en av husets två terrasser. Som gjord för härliga dagar i solen eller mysiga grillkvällar i goda vänners lag. Terrassen är av modell större och mäter ca 31 kvadratmeter. Husets tre sovrum är alla rymliga varav masterbedroom är störst med plats för den stora dubbelsängen samt bra med skåp för förvaring. Sovrum två och tre får man plats för säng och skrivbord eller läshörna. Perfekt för barnrum, gästrum eller kontor. I samtliga rum i huset är det ekparkett med vattenburen golvvärme. Fräscht badrum med dusch. Vitt liggande kakel och grå klinker på golvet. Modernt och stilrent badrum. Gäst wc finns också. Fullutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan når man ett rum/förråd med gott om plats för förvaring. Huset andra terrass finns på framsidan och mäter ca 17 kvadratmeter. Parkeringsplats finns även utanför huset med plats för två bilar. Tomtstorlek 975 kvadratmeter. Finns möjligheter att välja vissa tillval. Byggbeskrivning och köksbeskrivning finns under dokument och vid frågor tveka inte att ringa ansvarig kontaktperson för nyproduktionen Johanna Wemmel eller ansvarig mäklare Stefan Hansson.

Visningar

Det finns inga kommande visningar.

Snabbfakta

Pris6 300 000 kr fastpris
Area135 m²
Rum4 rum
Område Tanum
Byggnadsår2021
Typ1-familjs friliggande villa
Tomtarea975 kvm
AdressSANNÄS HÖJD Tomt 13

Dela bostaden

Mäklare

Stefan Hansson Reg. Fastighetsmäklare 070-841 01 00 Mejla mig
Johanna Wemmel Nyproduktionsansvarig, franchisetagare +46 708 160767 Mejla mig

Området

Allmänt om området: Sannäs är en bohusländsk ort belägen i den inre delen av vackra Sannäsfjorden i Tanums kommun. Orten har sin historik i stenindustrin och präglas fortfarande av detta då det finns ett lokalt stenhuggeri i Sannäs som erbjuder produkter till inredning såsom bland annat bänkskivor. Väl värt ett besök! Orten är också välkänd för sin fantastiskt fina golfbana, Mjölkeröds golfklubb. Under 2021 kommer även en paddelhall att byggas i anslutning. Den pittoreska hamnen är precis renoverad och tillbyggd för att möta det alltmer större intresset för denna fina ort. Välkommen till Sannäs!
Kommunikation: Från Göteborg, kör E6 norrut mot Oslo. Följ skyltar till Sannäs och strax efter centrum sväng vänster innan Mjölkeröds Golfklubb. Kör längst upp på berget, följ våra skyltar! Från Strömstad / Oslo, följ E6:an söderut mot Göteborg och sväng av mot Sannäs. Följ skyltarna till området. https://www.hitta.se/kartan!~58.74054,11.24827,14z/tr!i=oY3o63Uh/search!i=2000574743!q=Sann%C3%A4s%2C%20Tanumshede!t=single!st=plc!a=58.74054:11.24827!ai=2000574743!aic=58.74054:11.24827?usergeo=1

Bilder

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.