SANNÄS HÖJD Tomt 14 -  Tanum - Svensk Nyproduktion
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	


		
		
	


 

	Tanum

SANNÄS HÖJD Tomt 14

SANNÄSHÖJD - här produceras nu sex moderna och exklusiva villor av hög kvalitet.

SANNÄSHÖJD - här produceras nu sex moderna och exklusiva villor av hög kvalitet.

SANNÄSHÖJD

Högt beläget intill Sannäs hamn och Mjölkeröds golfbana anläggs ett nytt bostadsområde som kommer bestå av villor, parhus och radhus. I den första etappen släpptes sex villor till försäljning och i februari är det dags för säljstart av 18 stycken parhus.

Nu finns det möjlighet att förvärva en modern, exklusiv villa om 135 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök. Närhet till hav, golf och hamn. En riktigt genuin västkustpärla. Första husen flyttar in i maj!

Interiört

Välkomnande hall med bra användningsmöjligheter. Från hallen nås det stora och ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket som går i vitt. Här finns det bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Köket kommer från Sentens kök och vitvarorna från Electrolux (se mer information under dokument). Från vardagsrummet nås ett av husets två terrasser. Den är som gjord för härliga dagar i solen eller mysiga grillkvällar i goda vänners lag. Terrassen är av modell större och mäter ca 31 kvadratmeter. Husets andra terrass finns på framsidan och mäter ca 17 kvadratmeter.

Husets tre sovrum är alla rymliga varav master bedroom är störst med plats för den stora dubbelsängen samt bra med skåp för förvaring. I sovrum två och tre finns det plats för säng och skrivbord eller läshörna. Perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. I samtliga rum i huset är det ekparkett med vattenburen golvvärme.

Huset är utrustat med ett modernt och stilrent badrum med dusch samt en gäst wc. Vitt liggande kakel på väggarna och grått klinker på golvet. I anslutning till hallen finns en välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan nås ett rum/förråd med gott om plats för förvaring.

Parkeringsplats finns utanför huset med plats för två bilar.

Finns möjligheter att välja vissa tillval.

Byggbeskrivning och köksbeskrivning finns under dokument.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 6 300 000 kr fastpris

Boarea: 135 m²

Område: Tanum

Typ: Friköpt

Adress: SANNÄS HÖJD Tomt 14

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michael Jungsén

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Stefan Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Sannäs är en bohusländsk ort belägen i den inre delen av vackra Sannäsfjorden i Tanums kommun. Orten har sin historik i stenindustrin och präglas fortfarande av detta då det finns ett lokalt stenhuggeri i Sannäs som erbjuder produkter till inredning såsom bland annat bänkskivor.

Väl värt ett besök!

Orten är också välkänd för sin fantastiskt fina golfbana, Mjölkeröds golfklubb. I anslutning finns även en padelbana.

Den pittoreska hamnen är precis renoverad och tillbyggd för att möta det alltmer större intresset för denna fina ort.

Välkommen till Sannäs!

Kommunikation

Från Göteborg, kör E6 norrut mot Oslo. Följ skyltar till Sannäs och strax efter centrum sväng vänster innan Mjölkeröds Golfklubb. Kör längst upp på berget, följ våra skyltar!

Från Strömstad / Oslo, följ E6:an söderut mot Göteborg och sväng av mot Sannäs. Följ skyltarna till området.

https://www.hitta.se/kartan!~58.74054,11.24827,14z/tr!i=oY3o63Uh/search!i=2000574743!q=Sann%C3%A4s%2C%20Tanumshede!t=single!st=plc!a=58.74054:11.24827!ai=2000574743!aic=58.74054:11.24827?usergeo=1

Karta