Victoria Strand Etapp 3

Beskrivning

Mitt i den vackra gamla sanatorieparken, som förr hyste Kronprinsessan Victorias Kustsanatorium, erbjuds ett exklusivt och bekvämt boende på badrocksavtånd till Skäldervikens böljande vågor.

Här byggs ett bekymmerfritt boende där ni kan släppa tankarna på villalivets alla måsten. Njut istället av salta bad och soliga dagar vid Vejbystrands långsträckta sandstrand. Ta med barn och barnbarn på picknick i den intilliggande förtrollande Trollskogen.

Promenera med vännerna längs strandheden bort till Magnarps hamn och avnjut dagens fångst i den gemytliga restaurangen. För golfentusiasten erbjuds ett brett utbud av golfbanor i natursköna omgivningar och för den som föredrar att svinga ett racket finns ett antal racketsportanläggningar – allt inom räckhåll på tio minuters bilfärd. Här kan du leva det enkla livet och låta det som är viktigt, på riktigt, frodas och ta plats.

Varmt välkommen till Victoria Strand!

Mäklare

Anna Lundström Reg. fastighetsmäklare / Partner 0709-509177 Mejla mig
Olof Ragnevad 0709-505 1 77 Mejla mig

Snabbfakta

OmrådeVejbystrand
Boarea55 m2 - 205 m2
Pris2 150 000 kr - 12 100 000 kr
Rum2 - 6
AdressTrollskogavägen 2-4
Vejbystrand - Ängelholm

Allmänt om området

Vejbystrand ligger vid havet strax norr om Ängelholm. På orten bor i daglsläget ca 3000 personer. Orten är en populär sommarort och befolkningen ökar udner sommarmånaderna. Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby och 1900-talet byggdes Kronprinsessan Victorias kustsanatorium (KVS). Satsningen på vård medförde andra verksamheter, såsom Tallhaga och Sommarsol. På 1950- och 1960-talen hade Vejbyparken sin storhetstid, en riktig folkets park. Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ort med omfattade villabebyggelse med service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem. Här finns också flera förskolor och grundskola. En stor fotbollsförening med aktiviter för alla åldrar samt en fritidsgård. I Vejystrand har du nära till allt.

Kommunikation

Lokalbusslinje förbinder orten med Ängelholm centrum och den nya tågstationen i Barkåkra. Från tågstationen tar du dig smidigt vidare både norr och söderöver till regionens större tätorter. Ca 10 minuters bilfärd till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg Airport med anknytning till bl.a. Bromma och Arlanda i Stockholm.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m. Det finns flera restauranger och glasskiosk på sommaren.

Lediga objekt