Ängelholm - Vejbystrand

Trollskogavägen 2-4

Ett exklusivt boende med utsikt över Skäldervikens salta vatten!

Slutsålt/Referensprojekt

Ett exklusivt boende med utsikt över Skäldervikens salta vatten!

Mitt i den vackra gamla sanatorieparken, som förr hyste Kronprinsessan Victorias Kustsanatorium, erbjuds ett exklusivt och bekvämt boende på badrocksavtånd till Skäldervikens böljande vågor.

Här byggs ett bekymmerfritt boende där ni kan släppa tankarna på villalivets alla måsten. Njut istället av salta bad och soliga dagar vid Vejbystrands långsträckta sandstrand. Ta med barn och barnbarn på picknick i den intilliggande förtrollande Trollskogen.

Promenera med vännerna längs strandheden bort till Magnarps hamn och avnjut dagens fångst i den gemytliga restaurangen. För golfentusiasten erbjuds ett brett utbud av golfbanor i natursköna omgivningar och för den som föredrar att svinga ett racket finns ett antal racketsportanläggningar – allt inom räckhåll på tio minuters bilfärd. Här kan du leva det enkla livet och låta det som är viktigt, på riktigt, frodas och ta plats.

Varmt välkommen till Victoria Strand!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 150 000 - 12 100 000 KR

Boarea: 55 - 205 M2

Avgift: 3 322 - 9 777 kr.

Antal rum: 2 - 6

Område: Vejbystrand - Ängelholm

Adress: Trollskogavägen 2-4

Inflyttning: 2023

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Partner

Allmänt om området

Vejbystrand ligger vid havet strax norr om Ängelholm. På orten bor i daglsläget ca 3000 personer. Orten är en populär sommarort och befolkningen ökar udner sommarmånaderna. Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby och 1900-talet byggdes Kronprinsessan Victorias kustsanatorium (KVS). Satsningen på vård medförde andra verksamheter, såsom Tallhaga och Sommarsol. På 1950- och 1960-talen hade Vejbyparken sin storhetstid, en riktig folkets park.

Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ort med omfattade villabebyggelse med service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem. Här finns också flera förskolor och grundskola. En stor fotbollsförening med aktiviter för alla åldrar samt en fritidsgård.

I Vejystrand har du nära till allt.

Kommunikation

Lokalbusslinje förbinder orten med Ängelholm centrum och den nya tågstationen i Barkåkra.

Från tågstationen tar du dig smidigt vidare både norr och söderöver till regionens större tätorter.

Ca 10 minuters bilfärd till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg Airport med anknytning till bl.a. Bromma och Arlanda i Stockholm.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m. Det finns flera restauranger och glasskiosk på sommaren.

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt