Uppsala

Kapellgärdet

Välkommen till Brf Takträdgården

Kommande

Välkommen till Brf Takträdgården

Brf Takträdgårdens ettor och tvåor har kvadratsmarta lösningar så att du ska få så mycket utrymme för livet som möjligt. Ettorna på 34 kvm har sovalkov och skjutdörrar i hallen. Tvåorna på 40 kvm rymmer utan problem en dubbelsäng i sovrummet. Och de lite större tvåorna på 54,5 kvm har klädkammare med skjutdörrar och rymligt badrum.

Alla lägenheter har balkong och genomgående hög standard, med rostfria vitvaror i köket och kombimaskin i badrummet. Både kök och badrum är inredda med inredningsstil Harmoni. Precis som namnet vittnar om är Harmoni en balans mellan vackra och tåliga material. Och där funktionalitet blandas med estetisk tilltalande detaljer, färger och former.

Gröna ytor för avkoppling och umgänge

På toppen av huset hittar du takträdgården. Ta en solstol, sätt dig med en bok och koppla av. Bjud över kompisar, familj eller grannar på grillfest. Eller njut av Uppsalas bästa utsikt. På takterrassen finns även en inglasad gemensamhetslokal med projektor och fullt utrustat kök.

Vill du hellre stanna nere på marken finns även den stora och grönskande innergården.

Rulla runt Uppsala – från citypulsen till naturen

Från din ytterdörr har du nära till allt. Med några snabba tramp på cykeln tar du dig från Kapellgärdet till Uppsalas butiker, restauranger, barer och nöjen. Och lika smidigt och enkelt når du naturen, grönområden, lekparker och motionsanläggningar.I föreningen finns cykelförvaring inomhus och cykelställ inne på gården. Det finns även en cykelpool där du kan låna både vanliga cyklar och elcyklar.

Visa mer

Snabbfakta

Pris:

Boarea: 34 - 54.5 M2

Antal rum: 1 - 2

Område: Uppsala

Adress: Kapellgärdet

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Mårten Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Till Fyrishov tar du dig med cykel på cirka fem minuter. Här finns event- och sporthallar, simhall med hopptorn, relax- och äventyrsbad. Här hittar du även Friskis & Svettis och beachvolleybollplaner.

Det är också nära till Röbo friluftsområde med fina spår och leder för både cykel, skidåkning, vandring cykel och skidåkning. Här finns även ett utomhusgym.

Kommunikation

Ett snabbcykelstråk planeras längs med järnvägen in till resecentrum. Från Kapellgärdet till Resecentrum tar cykelturen bara några minuter. Jobbpendlar du till Stockholm tar tågresan under 40 minuter, något längre med pendeltåget. Det finns bra bussförbindelser till och från området till city, Gränbystaden och olika delar av Uppsala.

Närservice

Kapellgärdet - nära till allt

När du behöver handla ligger butikerna runt Vaksala torg behändigt till, mindre än en kilometer bort. Här och runt torget finns ett stort utbud livsmedelsbutiker, frisör, flera restauranger, caféer och inte minst Uppsala Konsert & Kongress.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora