Täby - Täby Park

Vintergaloppsgatan 34

Bli den första att flytta in i denna familjefemma med underbar uteplats

TILL SALU

4 795 000 kr Utgångspris

Bli den första att flytta in i denna familjefemma med underbar uteplats

Välkommen till en optimalt planerad bostad om fem rum och kök med ett fantastiskt gavelläge som ger detta hem ett fint ljusflöde och en känsla av harmoni.

Bostaden har en omtyckt planlösning där man har en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för umgänge samt en separat sovrumsdel med lugnt gårdsläge.

Köket från Vedum är smakfullt och funktionellt inrett med smidiga utdragslådor som grund. För att underlätta köksbestyren finns bra arbetsytor med bänkskiva i laminat med kakel ovanför. Här har man även all maskinell utrustning man behöver i form av dubbla kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt ugn och micro i högskåp.

Tack vare den öppna planlösningen ryms ett större matbord med plats för många middagsgäster och i vardagsrummet får en soffgrupp för hela familjen plats. Det luftiga intrycket förstärks av att vardagsrummet angränsar till den härliga uteplatsen som har gott om plats för olika möbleringsalternativ.

Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badkar, torkställning (utan el), handfat med kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt fastmonterade överskåp ovanför.

De fyra sovrummen är placerade intill varandra mot gården på motsatt sida om den sociala delen. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng och har en garderobsvägg med skjutdörrar som ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Övriga sovrum har förvaring i form av en garderob.

Den medvetna färgsättningen skapar ett varmt och modernt intryck samtidigt som materialvalen bidrar till en tidlös känsla i bostaden.

I Täby Park bor man med närhet till det mesta vilket lockar alla olika åldersgrupper och här är det stort fokus på grönska med många fina parkstråk. Det är promenadavstånd till både skolor, restauranger och butiker. Dessutom bor du i ett perfekt pendlarläge nära både buss till Danderyds Sjukhus där T-banans röda linje passerar och Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms Östra. För bilburna är man snabbt ute på E18. Om utbudet i Täbys Park växande stadsdel inte räcker till så finns Täby Centrum inte långt bort med ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Vill man aktivera sig finns Täby´s nya simhall, rackethall och tennishall i närheten samt flertal inne och utomhusgym. Det finns även gott om fina naturområden i Täby som tex Rönningesjön med bad och promenadstråk samt skridskoåkning vintertid, Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby, Stolpaskogen som är Täbys största naturparksområde eller Värtans strandpromenad och området kring Viggbyholms gård.

Välkommen till Täby Park och ett hem som är lätt att trivas i!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 4 795 000 kr Utgångspris

Boarea: 96 m²

Avgift: 7 135 kr I avgiften ingår värme, kallvatten och källarförråd. Kostnad för varmvatten tillkommer enligt egen förbrukning samt obligatoriskt tillägg på 220kr/månaden för Telia Triple Play.

Driftskostnad: 12 519 kr/år

Område: Täby Park - Täby

Typ: Bostadsrätt

Adress: Vintergaloppsgatan 34

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall ligger bara några minuters promenadavstånd bort.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta