Brf Parklinden

Beskrivning

I vacker parkmiljö mitt i Söderdalen i Järfälla hittar du kvarteret Parklinden. De nyproducerade bostadsrätterna har flexibla planlösningar och är utformade för att ta tillvara på varje kvadratmeter oavsett om du letar efter en etta eller en fyra. Nästan alla bostäder får balkong eller uteplats.

I Parklinden har du en behaglig tillvaro med närhet till allt. I dag är 5 av Söderdalens totalt 15 kvarter färdigställda och flera restauranger har hunnit slå upp portarna i området. Det byggs en ny förskola i kvarteret bredvid Parklinden. I närheten ligger Jakobsbergs centrum som erbjuder shopping, service och restauranger. Från Jakobsberg pendelstation tar det 21 minuter till T-centralen. Barkarby handelsplats med bland annat Ikea ligger också på behagligt avstånd från Parklinden. Med gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar har du alla möjligheter till en aktiv fritid.

Kvarteret ligger i lugnt sydvästligt läge med utsikt över en grön park med gott om utrymme för lek och aktiviteter, umgänge med familj och vänner, eller att bara strosa runt i.

Mäklare

Fredrik Wiman
Fredrik Wiman Fastighetsmäklare 08 122 130 33 fredrik.wiman@svensknyproduktion.se

Snabbfakta

OmrådeJärfälla
Boarea25 m2 - 99 m2
Pris1 250 000 kr - 4 040 000 kr
Rum1 - 4
AdressMäldgatan 14
Järfälla

Lediga objekt

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!