Hantverkaregatan (lgh 113) - Åstorp - Svensk Nyproduktion
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	


		
		
	


 

	Åstorp

Hantverkaregatan (lgh 113)

Mitt i Åstorp, även kallat Söderåsstaden, har vi nu glädjen att få förmedla 36 nyproducerade lägenheter med beräknad inflyttning under vintern 2023. Bostäderna om 3-4 rum och kök är fördelade på två olika våningsplan i ett prisvärt läge.

Alla lägenheter är genomgående och har smarta planlösningar med härligt ljusinsläpp och funktionella lösningar samt tillgång till egen balkong eller uteplats. Kök kommer från Ballingslöv och har öppen planlösning mot vardagsrum, samtidigt som badrum är helkaklade och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare. Här samspelar vardagens praktiska funktioner med stilrena materialval på det mest smakfulla sätt. Varje lägenhet har tillgång till egen parkeringsplats.

Missa inte chansen att boka ditt framtida drömboende - gör din intresseanmälan redan nu!

Läs mer om projektet och lägenheterna här: https://svensknyproduktion.se/objekt/obj18452_1879127402-hantverkaregatan-astorp/

-----

Praktisk bostad bekvämt belägen i markplan med tillgång till egen uteplats som badar i sol. I denna genomgående trea kan ni pricka av punkt efter punkt på checklistan; väldisponerade kvadratmetrar med stora sociala ytor, genomtänkta materialval och härligt ljusinsläpp.

Bostaden är funktionell och erbjuder såväl god förvaring i rymligt säsongsförråd samt tillgång till egen tvättmaskin och torktumlare i rymligt badrum - allt för att vardagen ska bli smidig. Köket har en öppen och social planlösning mot vardagsrummet med utgång till uteplats med trädgård i olika storlekar, beroende på val av bostad i projektet. Uteplatsen är belägen i sydväst och här finns gott om plats för både grill och utemöbler.

Interiör

Golv: 14 mm Ekparkett, 3-stav

Tak och väggar: Målade

Fönsterbänkar: I sten

Hall: Keramiska plattor vid lägenhetsentrédörr (del av hall).

Kök: Läckert och stilrent kök från Ballingslöv - målade luckor och bänkskiva av laminat med infälld diskho. Maskinparken består av diskmaskin, fläkt, inbyggnadsugn, spishäll samt separat kyl och frys.

Badrum: Helkaklat badrum med duschhörna, spegelskåp över tvättstället, tvättställ på kommod, vägghängd WC, tvättmaskin och torktumlare.

Förråd i lägenheten.

Bredband/Fiber är framdraget till varje lägenhet.

Är det viktigt för dig att sätta din personliga prägel på ditt hem? Naturligtvis kommer möjlighet att göra egna inredningsval.

Ta chansen och anmäl intresse redan nu!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 465 000 kr

Boarea: 67 m²

Avgift: 3 032 kr Avgiften är exklusive hushållsel, VA, värme, varmvatten och TV/bredband. Obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån för parkeringsplats tillkommer.

Driftskostnad: 12 048 kr/år

Område: Åstorp

Typ: Bostadsrätt

Adress: Hantverkaregatan (lgh 113)

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare

Allmänt om området

Det finns mycket att besöka och göra i Åstorp med omnejd. Här möts Ni av naturupplevelser, kultur, aktiviteter och lokalproducerad mat. Passa på att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Besök något av de fyra biblioteken, läs en bok eller lyssna på en ljudbok i solen utanför.

Åstorp erbjuder dagligvaruhandel, restauranger, apotek, vårdcentral och inte minst bra kommunikationer. Buss & tåg tuffar på, medan den bilburne enkelt beger sig ut på E4:an på bara några minuter.

I närområdet av projektet och på enkelt promenadavstånd ligger idrottsanläggning, ishall, Haganässkolan, Rågenskolan, Björnekullaskolan och ett flertalet förskolor.

Kommunikation

Föreningen tillhandahar 37 bilplatser plus 3 handikapplatser.

Busslinjerna 514 och 520 mot Ängelholm och Helsingborg.

Tåg via Åstorps station tar dig enkelt vidare mot Helsingborg, Hässleholm och Ängelholm.

Karta

BilderKlicka för att förstora