Hantverkaregatan (lgh 522) - Åstorp - Svensk Nyproduktion
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	


		
		
	


 

	Åstorp

Hantverkaregatan (lgh 522)

Otroligt tilltalande fyra belägen en trappa upp med balkong som badar i sol! I denna genomgående fyra erbjuds stora sociala ytor, välplanerade kvadratmetrar och genomtänkta materialval. Ljus och funktionell bostad som erbjuder såväl god förvaring i rejält säsongsförråd samt tillgång till egen tvättmaskin och torktumlare i rymligt badrum - allt för att vardagen ska bli smidig. Köket har en öppen och social planlösning mot vardagsrummet med utgång till balkong, vilken är belägen i soligt sydväst. Här får ni enkelt plats med bord och stolar, men varför inte krydda det hela med lite krukor för odling? Perfekt för Er med gröna fingrar, men som inte orkar med jobbet med en hel trädgård.

Interiör

Golv: 14 mm Ekparkett, 3-stav

Tak och väggar: Målade

Fönsterbänkar: I sten

Hall: Keramiska plattor vid lägenhetsentrédörr (del av hall).

Kök: Läckert och stilrent kök från Ballingslöv - målade luckor och bänkskiva av laminat med infälld diskho. Maskinparken består av diskmaskin, fläkt, inbyggnadsugn, spishäll samt separat kyl och frys.

Badrum: Helkaklat badrum med duschhörna, spegelskåp över tvättstället, tvättställ på kommod, vägghängd WC, tvättmaskin och torktumlare.

Förråd i lägenheten.

Bredband/Fiber är framdraget till varje lägenhet.

Är det viktigt för dig att sätta din personliga prägel på ditt hem? Naturligtvis kommer möjlighet att göra egna inredningsval.

Ta chansen och anmäl intresse redan nu!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 690 000 kr

Boarea: 88 m²

Avgift: 3 982 kr Avgiften är exklusive hushållsel, VA, värme, varmvatten och TV/bredband. Obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån för parkeringsplats tillkommer.

Driftskostnad: 19 108 kr/år

Område: Åstorp

Typ: Bostadsrätt

Adress: Hantverkaregatan (lgh 522)

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare
Assisterande

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Det finns mycket att besöka och göra i Åstorp med omnejd. Här möts Ni av naturupplevelser, kultur, aktiviteter och lokalproducerad mat. Passa på att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Besök något av de fyra biblioteken, läs en bok eller lyssna på en ljudbok i solen utanför.

Åstorp erbjuder dagligvaruhandel, restauranger, apotek, vårdcentral och inte minst bra kommunikationer. Buss & tåg tuffar på, medan den bilburne enkelt beger sig ut på E4:an på bara några minuter.

I närområdet av projektet och på enkelt promenadavstånd ligger idrottsanläggning, ishall, Haganässkolan, Rågenskolan, Björnekullaskolan och ett flertalet förskolor.

Kommunikation

Föreningen tillhandahar 37 bilplatser plus 3 handikapplatser.

Busslinjerna 514 och 520 mot Ängelholm och Helsingborg.

Tåg via Åstorps station tar dig enkelt vidare mot Helsingborg, Hässleholm och Ängelholm.

Länkar och dokument

Stadgar 522 - Bofaktablad

Karta

BilderKlicka för att förstora