Sundbyberg - Centrala Sundbyberg

Franstorpsvägen 21

Välkommen till Greta i Sundbyberg

Kommande

Välkommen till Greta i Sundbyberg

Fakta om Greta:

Typ: Flerbostadshus

Antal lägenheter: 65

Upplåtelseform: Bostadsrätter

Pris: Ej fastställt

Avgift: Ej fastställt

Antal rum: 1-5 rok

Status: Planering pågår

Inflyttning: 2025/2026

CENTRALA SUNDBYBERGS CHARMIGASTE KVARTER

Sundbyberg växlar upp, om det råder det inga tvivel. På Landsvägen 67 där den ikoniska nattklubben Grand Garbo och dess bakficka Gretas en gång låg bygger vi nu 65 härliga bostadsrätter att längta hem till. Vi hälsar dig välkommen till Greta, en ny stolthet i centrala Sundbyberg.

KVARTERET GRETA

I flera decennier har människor samlats på dess plats för fest, glädje och gemenskap. I vår tappning blir Greta en omedelbar klassiker. Arkitekturen andas variation och framtidstro med pastelltonade fasader och rymliga balkonger. Du flyttar in i en omsorgsfullt utformad lägenhet – kanske en studio med egen ingång? Eller en femma med plats för hela familjen? I Greta finns det rum för alla. Interiören är designad in i minsta detalj. Allt du kommer att behöva göra är att bo in dig.

Välkommen!

Visa mer

Snabbfakta

Pris:

Boarea:

Antal rum:

Område: Centrala Sundbyberg - Sundbyberg

Adress: Franstorpsvägen 21

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN

Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN

Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Kommunikation

KOMMUNIKATION

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Karta

BilderKlicka för att förstora