Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 97

Hitta ditt drömhem på vackra Kvarnholmen

Pågående

Hitta ditt drömhem på vackra Kvarnholmen

Lägenheter med skärgård runt knuten

I svängen där Kvarnholmsvägen möter den nya Thunströms väg och Vertikalstråket planerar vi nu för 91 nya bostadsrätter i två huskroppar. Precis som grannen, den gamla disponentvillan, kommer dessa hus att vara belägna på ett upphöjt läge i landskapet, vilket kommer att ge många av bostäderna en spektakulär vy mot skärgården och Svindersviken. Läget intill närcentrum, skolor och kommunikationer gör vardagen här enkel.

I Brf Disponenten kan du välja mellan 2-5 rok, alla med balkong, fr. balkong, uteplats eller terrass - den största hela 56 kvm. Planlösningarna blir varierande och i bottenplan bygger vi etagelägenheter med townhousekänsla och uteplats. Högst upp i det norra huset planerar vi för ett härligt penthouse om ca 140 kvm med snedtak och dubbla terrasser. Med fönster i alla väderstreck kommer utsikten här att bli någonting alldeles extra. Det lite större huset ligger i vinkel mot söder och Svindersviken och här finns en helt privat innergård mot naturen, utan access utifrån.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 645 000 - 13 500 000 KR

Boarea: 43 - 144 M2

Antal rum: 2 - 5

Område: Kvarnholmen - Nacka

Adress: Kvarnholmsvägen 97

Inflyttning: Q3 2025

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Daryoush Delfi

Försäljningschef

Allmänt om området

KVARNHOLMEN är beläget på södra sidan av Stockholms inlopp, med bedårande utsikt över norra Djurgården, endast 9 min från Slussen. Kvarnholmen är en halvö med läget mitt emellan city och Skärgården. En ny stadsdel i historisk miljö växer fram med en alldeles egen marina, förskola och skola i toppklass, kulturliv, affärer, restauranger och grönområden. Från kajen tar du idag skärgårdsbåten till city på ca 20 min. Bussen går från Kvarnholmsvägen / Tre Kronor till Slussen på 9 min.

På sydöstra sidan av Kvarnholmen finns en nybyggd broförbindelse till det centrala Nacka med Nacka Forum och ICA Maxi.

Du har även gångavstånd längs kajen till Finnboda där det finns ICA-butik, restaurang och gym. Du kan promenera vidare mot Saltsjökvarn och Stadsgårdskajen på Södermalm längs vattnet.

Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6. När skolan är helt utbyggd kommer skolan ha klasser upp till årskurs 9. För mer info: http://ebbabraheskolan.se

Bageriet med närcentrum är under utveckling och där bl a Coop har öppnat.

För mer info och bilder se www.kvarnholmen.com

Karta

BilderKlicka för att förstora