Täby

Boulevarden

Pågående

Bunkhagen Norra ligger centralt i Täby Park. Här bor du med närhet till Roslagsbanan, buss till t-bana samt förskola/skola, restauranger och shopping i Täby centrum. Kvarteret omfattar 139 bostäder om 1-5 rum och kök. Under huset ligger förråd, cykelparkering samt garage och kvarteret har en grönskande innergård som blir en trevlig mötesplats för alla boende.

Innergården delas med Bunkhagen Södra som tillsammans med Bunkhagen Norra utgör kvarteret Bunkhagen som består av totalt 220 lägenheter. I Bunkhagen Södra ryms lägenheter om 1-5 rum och kök, bland annat ett antal unika stadsradhus i två plan. De flesta bostäderna har balkong eller uteplats.

Ägarlägenheter är en boendeform som passar dig som vill ha låga fasta kostnader och stor personlig frihet. När du köper en ägarlägenhet betalar du 100% av värdet av bostaden, vilket gör att priset är något högre än när du köper en bostadsrätt. De fasta kostnader blir däremot lägre eftersom du, till skillnad mot att bo i en bostadsrätt, inte har några gemensamma lån i en bostadsrättsförening. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut som det passar dig. Det är också möjligt att köpa ägarlägenhet som juridisk person.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 590 000 - 8 490 000 KR

Boarea: 28 - 107 M2

Antal rum: 1 - 5

Område: Täby

Adress: Boulevarden

Inflyttning: Q2-Q3 2024

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Täby Park kommer växa och bli till en egen stadsdel med en stor grönskande stadspark omringad av bostäder, service, restauranger och kaféer.

På kort gångavstånd når man även ytterligare service i Täby Centrum och både bussar samt Roslagsbanan finns strax utanför dörren.

På promenadavstånd har man även hav och natur med promenadstråk längs med Värtan eller Rönningesjön och i Stolpaskogen erbjuds motionsspår och grillplatser i en rofylld miljö.

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt