Solna - Ulriksdal

Bagartorpsringen 51

Varmt välkommen till Besqabs projekt Ulriksdals Station

Pågående

Varmt välkommen till Besqabs projekt Ulriksdals Station

Fakta om Brf Ulriksdals Station

Bostadstyp: Lägenheter

Boendeform: Bostadsrätt

Bostäder: 38 om 1 - 4 rok

Yta: 33 - 104 kvm

Prisspann: 2 095 000 kr - 6 995 000 kr

Inflyttning: Preliminärt Q3 2024

Ytterstans närmaste bostadsområde

Här behöver du inte välja mellan Hagaparken och häng på Söder. Ditt lokala centrum eller Nordens största. Med smidiga kommunikationer runt hörnet bor du nära till allt – en bit från stan. Vad sägs om 2 minuter till Solna, 3 minuter till Kista, 7 minuter till Odenplan och 28 minuter till Arlanda och världen?

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 095 000 - 6 995 000 KR

Boarea: 33 - 104 M2

Avgift: 2 268 - 4 910 kr.

Antal rum: 1 - 4

Område: Ulriksdal - Solna

Adress: Bagartorpsringen 51

Inflyttning: Preliminärt Q3 2024

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Ulriksdal är en expansiv stadsdel i Solna och här bor man ca 10 minuter från Stockholm City, både med bil eller pendeltåg. I Ulriksdal finns ett rikt fritidsutbud med närhet till Igelbäckens naturreservat, Överjärva Gård, Ursviks motionsanläggning, hundklubbar, Ulriksdals golfklubb, fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön samt mycket mer.

Gångavstånd om ca 200 meter till Hemköp vid Ulriksdals pendeltågsstation och på en 10 mins promenad finns Mall of Scandinavia med all tänkbar bekvämlighet. I Ulriksdal bor man, med andra ord, nära stadens puls men också granne med underbara naturområden.

Kommunikation

Kommunalt tar man sig enklast till stan genom en promenad om ca 200 meter till Ulriksdals pendeltågsstation (7 min till Odenplan och 10 min till City). Ett flertal busslinjer finns att välja på bland annat mot Solna C och Brommaplan. En ny busslinje som går mellan Kista och Universitet via Silverdal är också planerad. Du tar dig lätt till Arlanda via buss från Järva krog och för dig med bil, tar du dig mycket snabbt och enkelt ut på E18, E20 samt E4. Du kan också åka med Solnas tvärbana som står för ett hållbart och modernt sätt att resa mellan Solna, Bromma och i framtiden hela Stockholm.

Närservice

I Ulriksdal med omnejd finns livsmedelsbutik, caféer och restauranger, skola, förskolor mm. Mall of Scandinavia är väl beläget på andra sidan av Enköpingsvägen och nås på 10 mins promenad eller via några minuter med bil.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt