Brf Vaktstugan, Altia

Beskrivning

Vi är stolta över att ha en inredare som designat bostaden på ett unikt sätt tillsammans med arkitekterna. Här ska du både kunna koppla av efter en tuff arbetsdag och ha möjlighet att bjuda hem vänner och familj på härliga middagar. Ljusa och sobra materialval så som vita och grå väggar, grå kökssnickerier och genomgående vitlaserad ekparkett, skapar en tidlös helhet. Det helkaklade badrummet i grå toner går hand i hand med köket.

Den ljusa och rogivande färgsättningen är en röd tråd genom hela boendet, utvald för att skapa en stilren bas som passar olika inredningsstilar. Genom hela lägenheten löper en vitlaserad ekparkett som tillsammans med en grå och vit färgskala skapar en känsla av rymd i den öppna planlösningen.

Mäklare

Amanda Merio
Amanda Merio Reg. Fastighetsmäklare 072-973 31 51 amanda.merio@svensknyproduktion.se

Snabbfakta

OmrådeUrsvik
Boarea34.5 m2 - 126 m2
Pris1 350 000 kr - 4 200 000 kr
Rum1 - 5
AdressForskningsringen 80
Ursvik - Sundbyberg

Allmänt om området

Omgivningen i Altia är den bästa av två världar. Insprungna motionsspår och uppvuxen natur, blandas med restauranger, gym och service för en enklare vardag. I Ursvik rör du dig smidigt mellan hemmets lugna vrå och naturens lugna omfamning, i området finns även både förskola, skolor, joggingspår och lekparker. På max 10 minuters bilfärd tar du dig till Westfield Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks. Vill du bo i en modern och hållbar stadsdel som ligger granne med naturen och ändå nära till stan, då har du kommit rätt. I Ursvik är det lättare att balansera livet.

Kommunikation

Du kan ta dig till och från Ursvik på många olika sätt. Bussar kör dig till tunnelbanestationerna eller Sundbyberg centrum. Gillar du att cykla finns det ett generöst utbud cykelslingor som tar dig praktiskt taget vart du vill. Med bil är du snabbt ute på E18 och tack vare Kymlingelänken når du enkelt E4:an. Tvärbanan byggs just nu ut och inom några år står den klar med två hållplatser i Ursvik, ett perfekt komplement till bussen.

Närservice

Insprungna motionsspår och uppvuxen natur, blandas med restauranger, gym och service för en enklare vardag. På max 10 minuters bilfärd tar du dig till Westfield Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks. Vill du bo i en modern och hållbar stadsdel som ligger granne med naturen och ändå nära till stan, då har du kommit rätt. I Ursvik är det lättare att balansera livet.

Lediga objekt

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!