Brf Fyrhusen

Beskrivning

Nackas nya skärgårdsläge med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp! På Telegrafberget i Nacka växer ett helt nytt bostadsområde fram.

Vi bygger 66 lägenheter i HSB brf Fyrhusen. Med närhet till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat blir det här ett boende där du har möjlighet att verkligen njuta av naturen och vattnet.

Fyrhus med skärgårdskänsla
Fem roströda huskroppar placerade i olika riktning, stora panoramafönster och båtar som passerar utanför fönstret. I skymningen kastar ljuset från de 66 lägenheterna ett sken över vattnet som nästan ger en känsla av att det ligger en fyr där uppe på toppen av Telegrafberget. Då gör HSB brf Fyrhusen skäl för sitt namn.

Läget är helt unikt, med skärgårdskänsla och en fantastisk vy över Stockholms inlopp. De flesta lägenheter har sjöutsikt. Här spanar du ut över den passerande båttrafiken samtidigt som du avnjuter din middag i kvällssolen. Högst upp har lägenheterna rejält tilltagna terrasser, lite längre ner stora inglasade balkonger och på bottenplan mot gården egna uteplatser.

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss eller pendelbåten in till city. Med Sjövägen är avståndet kort.

Mäklare

Maria Björkstrand
Maria Björkstrand Fastighetsmäklare 072-157 05 28 maria.bjorkstrand@svensknyproduktion.se

Snabbfakta

OmrådeSALTSJÖ-BOO
Boarea44 m2 - 110.5 m2
Pris2 100 000 kr - 12 600 000 kr
Rum2 - 4
AdressSemaforvägen 51
Nacka

Lediga objekt

| Boarea: 97 m²
| Pris: 5 495 000 kr
| Adress: Semaforvägen 59

| Boarea: 86.5 m²
| Pris: 5 750 000 kr
| Adress: Semaforvägen 51