Brf Parken

Beskrivning

Parken i Silverdal byggs som ett småskaligt kvarter med ljusa, moderna bostäder. Alla lägenheter får balkong eller uteplats, fyror och femmor får dubbla balkonger. Här bor du på bästa läge nära Edsvikens stränder och vackra promenadstråk. Dessutom har du nära till pendeltåg och direktbuss till Sergels torg.

Bostäderna byggs i olika storlekar och kännetecknas av JMs höga inredningsstandard. Dessutom har du möjlighet att välja intelligenta funktioner till ditt nya hem. Det innebär smarta lösningar för en bekvämare och tryggare vardag. Innergården är stor och ljus med planteringar samt plats för lek och umgänge. Under gården och bostäderna bygger vi garage och gör plats för cykelmek.

Att Silverdal är byggt som en trädgårdsstad innebär att grönskan har en framträdande roll i stadsbilden. Fin natur och stora strövområden lockar till en aktiv fritid, samtidigt som det är nära till service, kommunikationer och skolor. Kista, Sollentuna centrum samt Stockholms innerstad ligger dessutom på bekvämt pendlingsavstånd.

Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem. Parken har dessutom kvalitetsmärkningen Trygg Bostadsrättsmarknad, ett bransch initiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom.

Snabbfakta

OmrådeSOLLENTUNA
Boarea34 m2 - 118 m2
Pris2 040 000 kr - 6 390 000 kr
Rum1 - 5
AdressSilverdalsstråket 7
Sollentuna

Lediga objekt

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!