Lidingö

Brostugevägen 8

Slutsålt/Referensprojekt

Så har det blivit dags för det sista och avslutande kvarteret i Dalénum på Lidingö. Uppfinnaren erbjuder 58 bostäder med stor variation, från smarta ettor till unika etagelägenheter om sex rum och kök med balkong, uteplats eller terrass. Dessutom innebär upplåtelseformen ägarlägenheter låga fasta kostnader och stor personlig frihet.

Uppfinnaren ger dig ett unikt tillfälle att bo vattennära i attraktiva Dalénum. Med ett fantastiskt läge nära grönområden, kajpromenad och kommunikationer har Dalénum under de senaste tio åren växt fram till ett levande stadskvarter med restauranger, förskolor, matvarubutiker och gym.

Till Larsbergs brygga vid Dalénumkajen strosar du på mindre än en minut. Härifrån kan du ta den uppskattade pendelbåten till stan medan du njuter av brisen från Saltsjön. Dessutom finns busshållplats på gatan och Lidingöbanan ligger precis runt hörnet.

Med upplåtelseformen ägarlägenhet äger du din bostad. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut som det passar dig. Det är också möjligt att köpa ägarlägenhet som juridisk person. JM har erbjudit ägarlägenheter i Sverige sedan 2014. Efter två eftertraktade kvarter med ägarlägenheter i Dalénum blir Uppfinnaren nu vårt tredje i området.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 190 000 - 15 990 000 KR

Boarea: 35 - 148 M2

Antal rum: 1 - 6

Område: Lidingö

Adress: Brostugevägen 8

Inflyttning: Q3 2022

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt