Brf Solna Estrad (plus)

Beskrivning

Längs med Solnavägen bygger Besqab nu fyra nya bostadshus där lägenheter och ännu fler liv kommer att rymmas. En väg som binder samman Gamla Råsunda i norr med Vasastan i söder. Två resmål, lika i både arkitektur och stadsbild, och som ligger fem minuter bort med cykel. Här ligger både tunnelbana och centrum nära, så nära som det faktiskt bara går. Och tillsammans med husen växer även butiker, caféer och restauranger fram där Solnavägen ändrar karaktär till en alléprydd stadsgata.

Först ut är Brf Solna Estrad med totalt 62 lägenheter där de två översta våningsplanen utgörs av Besqab plus-lägenheter.

Dessa lägenheter har lite extra av allt. Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. Solna Estrad innehåller totalt 11 Plus-lägenheter med ett till sex rum och kök i olika storlekar.

De allra flesta lägenheter får balkong och uteplats i sydväst. De mindre lägenheterna är kvadrateffektivt utformade – där får du plats med mycket, på liten yta. De större lägenheterna har en genomtänkt planlösning.

Tillträde från tredje kvartalet 2023.

Mäklare

Janne Viinikka Reg. Fastighetsmäklare 076 858 56 96 Mejla mig
Gulsah Bulduk Reg. Fastighetsmäklare 0766082280 Mejla mig

Snabbfakta

OmrådeSOLNA
Boarea36 m2 - 126 m2
Pris2 995 000 kr - 9 995 000 kr
Rum1 - 4
AdressCentrumslingan 17
Solna

Länkar och dokument

projekthemsida

Lediga objekt