Brf Gnistra

Beskrivning

Mitt i Haninge och Vega växer en småstad fram. I Brf Gnistra bygger vi nya bostäder om 1-4 rum och kök i ett prisvärt läge med pendeltåget utanför dörren, och naturen runt hörnet. Välkommen att kontakta mäklaren för din personliga visning!

Det är något visst med att ha nära till det mesta som behövs för att vardagen ska fungera smidigt. Och våra nybyggda lägenheter gör dessutom att du har allt du behöver hemma. Det gör det hela rätt enkelt, och tryggt!

En enkel vardag i Vega
Strax söder om Stockholm hittar du Haninge och Brf Gnistra. Här bygger vi nya lägenheter precis intill pendeltågstationen på bästa läge. Du kommer in till stan på bara 25 minuter, så det fungerar utmärkt för dig som behöver pendla dagligen eller vill ha nära till city. I Vegastaden finns också allt du behöver för att vardagen ska vara smidig och enkel. Som att hämta upp middagen på vägen hem från jobbet, eller att plocka träningsväskan och vara på gymmet några minuter senare. Det finns också stora möjligheter för ett aktivt liv utomhus – för här är grönskan aldrig långt borta. Du kan vandra, jogga och cykla i de olika strövområdena och skogarna. Eller varför inte ta en simtur i någon av de tre sjöarna som ligger inom cykelavstånd?

Nyproduktion i Haninge
Lika smidigt som du tar dig in till Stockholm – lika lätt kommer du tillbaka igen. Tillbaka till ditt nya hem. I Brf Gnistra bygger vi totalt 115 nya lägenheter med ett kvadratsmart tänk som ger dig en prisvärd bostad att längta hem till. Fördelarna med att köpa nyproduktion är många. Som att du alltid betalar ett fast pris för lägenheten och slipper en krånglig budgivning. Eller att du inte behöver renovera och istället kan ägna tid till det du bryr dig om. Att du har ett nytt kök från IKEA och badrum med tvättmaskin! Nämnde vi en stor, härlig balkong förresten? Där kan du ju möta sommarsolen tillsammans med vännerna. Visst låter det bra?


Besök gärna projektets hemsida med adress https://ikanobostad.se/kopa-bostad/brf-gnistra-vega-haninge/ eller kontakta ansvarig mäklare så berättar vi gärna mer.

Mäklare

Gulsah Bulduk
Gulsah Bulduk Reg. Fastighetsmäklare 0766082280 gulsah.bulduk@svensknyproduktion.se

Snabbfakta

OmrådeVega
Boarea34 m2 - 89 m2
Pris1 725 000 kr - 3 750 000 kr
Rum1 - 4
AdressStorseglet 29
Vega - Haninge

Länkar och dokument

Lediga objekt

| Boarea: 89 m²
| Pris: 3 750 000 kr
| Adress: Vega allé 49

| Boarea: 34 m²
| Pris: 1 725 000 kr
| Adress: Vega allé 49