Nacka

Östra Finnbodavägen 35 -43

Brf Finnboda trädgårdar 55+

Slutsålt/Referensprojekt

Brf Finnboda trädgårdar 55+

HSB brf Finnboda Trädgårdar består av två korshus och tre smalhus. Det finns sammanlagt 109 lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök, exklusivt för dig som är över 55. Några har magnifik utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp, andra fantastisk milsvid utsikt över Nacka.

Husen har gemensamma takterrasser med utekök och relaxavdelning med bastu. I det befintliga klubbhuset finns pool och relaxavdelning och utomhus möts de boende på boulebanan för ett trevligt parti boule.

Som namnet antyder har Finnboda Trädgårdar fokus på fina och trevliga utemiljöer. Det finns gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad. Lite kyligare dagar, när den första vårsolen tittar fram, kan du ta ditt eftermiddagskaffe i det skyddade växthuset. Varma sommardagar väljer du kanske istället en solig terrass eller varför inte en plats i skuggan under ett lummigt träd?

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 300 000 - 10 500 000 KR

Boarea: 49.5 - 92 M2

Avgift: 2 873 - 4 954 kr.

Antal rum: 2 - 4

Område: Nacka

Adress: Östra Finnbodavägen 35 -43

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Therése Strandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Finnboda Trädgårdar ligger avskilt i en lugn miljö, samtidigt som det är så nära stan att du kan promenera eller ta cykeln in till Södermalm, strandpromenaden tar dig från Finnboda ända in till Slussen.

Kommunikation

SL:s bussar stannar intill fastigheten, vilket gör att du behändigt kan vänta inomhus i korshusen när du ska åka. Det finns även båtförbindelse till Nybrokajen och Lidingö.

Närservice

Via gångvägar och trappor når du området Finnboda Hamn.

Där kommer du finna restaurang, livsmedelsbutik, gym mm.

Kulturhistoriska lämningar upprustas och förstärker områdets identitet. Vi bygger bl.a annat en kulturpromenad där du finner bilder och berättelser om Finnboda. Du bor nära Sickla Köpcenter där det finns ett stort utbud av shopping och annan service.

Karta

Lediga objekt