Brf Dialogen

Beskrivning

Välkommen till HSB brf Dialogen! Här väljer du mellan spännande radhus med stadskaraktär eller urbana lägenheter bara några få t-banestopp från Södermalm och innerstaden

Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 12 stycken stadsradhus samt ett punkthus med 25 lägenheter. I radhusen erbjuds fantastiska hem i två plan. Här får du en naturlig uppdelning mellan den sociala nedervåningen och den lugna övervåningen. Bostadens sällskapsytor så som kök och vardagsrum kommer att finnas på nedervåningen medan sovrummen återfinns på det övre planet. Som en bonus får varje radhus en stor takterrass om ca 50 kvm med utekök, perfekt för sena sommarkvällar!

I punkthuset finns 25 stycken lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Stora fönster skapar luftiga och ljusa rum. Lägenheterna blir yteffektiva med smarta öppna planlösningar, som gör att även lite mindre lägenheter känns stora. Det kommer även finnas ett garage under radhusen samt en lokal i punkthusets bottenplan.

Mäklare

Amanda Merio
Amanda Merio Reg. Fastighetsmäklare 072-973 31 51 amanda.merio@svensknyproduktion.se

Snabbfakta

OmrådeTelefonplan
Boarea34 m2 - 126 m2
Pris2 500 000 kr - 8 450 000 kr
Rum1 - 4
AdressTellusgatan 2
Telefonplan - Stockholm

Allmänt om området

NÄROMRÅDE Hägersten med Telefonplan har på senare år vuxit upp till en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. I området finns ett stort utbud av service och fritidsnöjen, så som Svandammsparken, kulturbiografen Tellus, populära restaurangen Landet, Söderbergs konditori, SATS, Konstfack, Svenska Sushi köket, Sveriges största klättercenter, och ett bibliotek. Ett par kilometer bort finns knutpunkten Liljeholmen med sin inomhusgalleria och 90 butiker och ännu närmare finns Västberga handel med Coop Forum, Systembolaget, Rusta m.m. Området har även närhet till natur, badplats i Vinterviken och i sjön Trekanten, samt flera härliga grönområden och parker bl.a. Aspuddsparken med 4H gård.

Kommunikation

Nära till T-bana och bussar som går bara några minuter bort. Bl.a. linje 142 som går till Älvsjö Station där det finns anslutande pendeltåg, linje 145 som går till Liljeholmens T-bana och linje 161 som passerar Bagarmossen.

Närservice

- Engelska skolan - Konstfack - Många olika resturanger

Länkar och dokument

Lediga objekt

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!