Brf Invernesshöjden

Beskrivning

På höjden ovanför Inverness i södra Danderyd växer ett nytt bostadsområde fram. Läget ger det bästa av två världar; ett trevligt bostadskvarter med direkt närhet till lugna, gröna områden längs vattnet och mindre än en kvart med tunnelbanan till Stockholm City.

Första etappen består av 86 bostäder fördelade på två bostadshus om sex till åtta våningar. Totalt kommer det nya området att omfatta ca 400 ljusa och luftiga bostäder, från yteffektiva ettor och välplanerade tvåor till luftiga femmor och sexor. Alla lägenheter har väl genomtänkta planlösningar med stora ljusinsläpp och funktionella lösningar samt tillgång till egen balkong eller uteplats.

Mäklare

Amanda Merio
Amanda Merio Reg. Fastighetsmäklare 072-973 31 51 amanda.merio@svensknyproduktion.se

Snabbfakta

OmrådeInvernesshöjden
Boarea21 m2 - 134 m2
Pris1 650 000 kr - 10 240 000 kr
Rum1 - 5
AdressGärdes backe
Invernesshöjden - Danderyd

Allmänt om området

- Fina motionsspår och promenadstråk längs Edsvikens strand - Klipp- och strandbad alldeles i närheten - Långfärdskridskor på vintern - Båtklubb i Stocksunds hamn och i Inverness - Park med ramp för skateboard, inlines eller kickbike - Hamnkrogen i Stocksund och Yolo i Djursholm - Sjöcafeét vid vattnet i Bergshamra - Restaurang Bockholmen och Kärleksbaren - Gamla Orangeriet vid Bergianska trädgården

Kommunikation

Kommunikationerna runt Invernesshöjden är minst sagt oslagbara. Du går till röda linjens tunnelbanestation vid Danderyds sjukhus på ett ögonblick och där finns även flera busslinjer till Solna, Täby, Norrtälje och Universitetet. En kort promenad från tunnelbanestationen ligger även Roslagsbanan som snabbt tar dig till norrort eller till Östra Station. För den som cykelpendlar finns fina cykelbanor hela vägen in till city. Väljer du bilen är du direkt ute på E18.

Närservice

- Röda linjens tunnelbana, bussar och Roslagsbanan - Promenadavstånd till bra förskolor - Nära till Stocksundskolan och Mörbyskolan - Danderyds Gymnasium, Victor Rydberg och Marina Läroverket - Cykelavstånd till Universitetet och Tekniska Högskolan - Närhet till naturen med promenadstråk och joggingspår - Danderyd C (Mörby C) med restauranger, butiker och mataffärer - Promenadavstånd till mataffär, restaurang och pizzeria

Lediga objekt

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!