Brf Watt

Beskrivning

Fakta om Watt
Rum och kök: 1-4
Yta: 24-89 kvm
Prisspann: 1 450 000 kr – 3 875 000 kr
Avgift: 1 951 kr – 4792 kr

Watt kommer att bestå av ca 67 bostäder som fördelas i två säljetapper. Här kommer du att kunna välja på 1 till 4 rum och kök. Vi kommer såklart att även här erbjuda de populära 1.5:orna som du känner igen från tidigare etapp.

Personligt och tryggt
I Watt kan du, om du bokar tidigt, göra din bostad personlig genom det generösa utbudet av inredningsval. Se Credentias katalog för inredningsval. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och Watt kommer att vara certifierad i Trygg Brf.

Enkelt
Förutom gott om förvaring i lägenheten och externa förråd så planerar vi för extra fina gemensamma ytor. Ett orangeri på gården, en boulebana för matcher med vänner och grannar. En lekyta för barn planeras också. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården. Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minutrers promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för Brf Watt.

Mäklare

Janne Viinikka Reg. Fastighetsmäklare 076 858 56 96 Mejla mig

Snabbfakta

OmrådeJÄRFÄLLA
Boarea24 m2 - 89 m2
Pris1 450 000 kr - 3 975 000 kr
Rum1 - 4
AdressBarkarbyvägen 76
Järfälla

Allmänt om området

I Barkarbystaden finns bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden expanderar för fullt och är på väg mot att bli en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling. Barkarbystaden har redan idag stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag, men expanderar ständigt. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Kommunikation

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att passera här. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer från och till Stockholm. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Det blir aldrig längre än 500 meter till närmaste hållplats för buss, tunnelbana eller pendeltåg. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. 2018 sker byggstart för tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden. Arbetet beräknas ta cirka sex år.

Närservice

Här finns bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag. Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. På bara några minuter med bil/buss eller en kortare promenad nås även Stockholm Quality Outlet, IKEA, Bauhaus, KappAhl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta och Skopunkten.

Länkar och dokument

projekthemsida

Lediga objekt

| Boarea: 24 m²
| Pris: 1 450 000 kr
| Adress: Barkarbyvägen 76

| Boarea: 70 m²
| Pris: 3 100 000 kr
| Adress: Barkarbyvägen 76

| Boarea: 89 m²
| Pris: 3 975 000 kr
| Adress: Barkarbyvägen 76