Brf Baltic & Torg

Beskrivning

Projektet Baltic & Torg utgör en av de sista pusselbitarna till ett färdigställt Annedal. Ett stenkast ifrån Annedalsparken och precis intill det nya aktivitetstorget Bullerbytorget, uppförs två hus med totalt 105 bostäder med levande bottenvåningar och en förskola. I hjärtat av kvarteret, ovanpå sockeln finns den gemensamma innergården som erbjuder en grön oas. Perfekt för utelek och umgänge i skyddat läge.

Lägenheterna kommer att bli ljusa och luftiga och många har en umgängesdel med vardagsrum och kök i öppet sammanhang. De har planerats med bra förvaring och genomtänkt planlösning. Flera av de större lägenheterna har en mer privat del med sovrum och badrum. Kök och badrum har en klassisk och tidlös design i ljusa material.
Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Dörrar i glas till balkonger och uteplatser ger fint ljus. Överst i husen finns flera terrasslägenheter med fin utsikt över området. Balkonger och terrasser är generösa med glasräcken och har plats för möbler och odling.

Besök gärna projektets hemsida med adress https://www.baltictorg.se eller kontakta ansvarig mäklare så berättar vi gärna mer.
Varmt välkommen till Brf Baltic & Torg!

Mäklare

Anna Scholander
Anna Scholander Reg. Fastighetsmäklare 073 - 333 99 07 anna.scholander@svensknyproduktion.se

Snabbfakta

OmrådeBaltic & Torg, Annedal Bromma
Boarea35 m2 - 99 m2
Pris1 890 000 kr - 6 590 000 kr
Rum1 - 4
AdressTappvägen 31 / Annedalsvägen 25
Baltic & Torg, Annedal Bromma - Stockholm

Allmänt om området

Annedal är beläget vid Bällstaån i stadsdelen Mariehäll i Stockholms kommun. Förutom att vara ett område med närhet till grönskande parker och vatten, är den nya stadsdelen en levande plats med torg, caféer, butiker och promenadstråk. Det stråk som går genom Annedal binder ihop både torg och parker, med sin start och slutpunkt vid Åtorget och Mariehällstorget. Längs med Bällstaån löper Åparken som utgör en del av det promenadstråk som leder till Sundybergs centrum. Åparken är utformad med trädäck och bryggor utefter Bällstaån, vilket ger goda förutsättningar till lugn och avkoppling.

Länkar och dokument

Lediga objekt

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!