Landskrona - Borstahusen

Spannlandsgatan 8

Hus 5

TILL SALU

6 400 000 kr

Hus 5

I projektet i Norra Borstahusen kommer det att uppföras 12 friköpta radhus med beräknad inflytt våren/sommaren 2024. Att projektet går under namnet Bruket är inte en slump. Just ordet bruk betyder förädling och på platsen för bostäderna drevs under 1900-talet en växtförädling av företaget Weibulls. Längs kustremsan från Borstahusen till Ålabodarna i norr finns en historik av flertalet bruk, nämligen tegelbruk, och det är inte heller en slump att man därför valt just tegel som fasadmaterial. Radhusen som ritats av arkitektfirman FOJAB kommer att byggas med tegelbeklädda fasader med inslag av stående panel i svart trä. Generösa fönsterpartier som andas modern arkitektur och harmoniska färgval gör dessa bostäder extra iögonfallande. Husen värms upp med frånluftsvärmepump och fiber via Stadsnätet finns indraget till varje bostad.

Som standard ingår ett välutrustat kök från Ballingslöv i färgen ”ostronbeige” och bänkskiva av stenmaterial. Den väl tilltagna köksön gör köken sociala och matlagningen inbjudande. Köken utrustas med nedsänkt fläkt för att skapa största möjlig rymd och inget som hindrar vyn över vardagsrummet och trädgården. Bostäderna utrustas dessutom med kamin i standardutförande.

I projektet finns 10 bostäder i två plan och 2 bostäder i ett plan. Till samtliga bostäder hör uppställningsplats för 1-2 bilar.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 6 400 000 kr

Boarea: 129 m²

Område: Borstahusen - Landskrona

Typ: Friköpt

Adress: Spannlandsgatan 8

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Karta

BilderKlicka för att förstora