Spannlandsgatan 8 - LANDSKRONA - Svensk Nyproduktion
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	


		
		
	


 

	Landskrona

Spannlandsgatan 8

Brf Bruket i Norra Borstahusen!

Kommande

Brf Bruket i Norra Borstahusen!

I Norra Borstahusen uppför Bostadsrättsföreningen Bruket 12 radhus med beräknad inflytt hösten 2023! Att projektet heter Bruket är inte en slump. Just ordet bruk betyder förädling och på platsen för bostäderna drevs under 1900-talet en växtförädling av företaget Weibulls.

Längs kustremsan från Borstahusen till Ålabodarna i norr finns en historik av flertalet bruk, nämligen tegelbruk, och det är inte heller en slump att man därför valt just tegel som fasadmaterial. Radhusen som ritats av arkitektfirman FOJAB kommer att byggas med tegelbeklädda fasader med inslag av stående panel i svart trä. Generösa fönsterpartier som andas modern arkitektur och harmoniska färgval gör dessa bostäder extra iögonfallande.

Som standard ingår ett välutrustat kök från Ballingslöv i färgen ”ostronbeige” och bänkskiva av stenmaterial. Den vältilltagna köksön gör köken sociala och matlagningen inbjudande. Köken utrustas med nedsänkt fläkt för att skapa största möjlig rymd och inget som hindrar vyn över vardagsrummet och trädgården. Bostäderna utrustas dessutom med kamin i standardutförande.

I projektet finns 10 bostäder i två plan och 2 bostäder i ett plan. Till samtliga bostäder hör uppställningsplats för 1-2 bilar.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 4 395 000 - 4 695 000 KR

Boarea: 82 - 129 M2

Avgift: 3 341 - 5 257 kr

Antal rum: 3 - 4

Område: Landskrona

Adress: Spannlandsgatan 8

Inflyttning: Hösten 2023

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt