I augusti öppnade äntligen det helt nya mäklarkontoret under både Svensk Nyproduktions och Svenska Mäklarhusets flagg på Berzeliigatan i Göteborg.

– Vi har stora planer och öppnandet är bara början, säger Johanna Wemmel, nyproduktionsexpert och ansvarig för det helt nya teamet.

 

Det finns garanterat många i Göteborgsområdet som redan, på något sätt, tidigare varit i kontakt med någon ur den energirika trion som i augusti slog upp dörrarna till det helt nya mäklarkontoret på Berzeliigatan 14 i Göteborg.

Alla i teamet har mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Johanna Wemmel har även bakgrund inom event, vilket passar bra till nyproduktionen.

– Jag är otroligt glad över att ha med mig Stefan och Simon på tåget. De är båda mycket kompetenta mäklare, har stor lokalkännedom och drivs av att göra allt för sina kunder. Helt rätt personer att starta denna resa ihop. Allt har hittills blivit precis som jag hoppats, säger Johanna Wemmel.

Simon Svedlund och Stefan Hansson kommer närmast från Mäklarhuset och har 11 respektive 14 års mäklarerfarenhet. Nu startar de alltså, ihop med Johanna, ett nytt spännande kapitel i sin karriär och på det nya Göteborgsbaserade kontoret ska de arbeta både med succession och med nyproduktion.

– Detta är en dröm som nu blivit sann. I Stockholm är Svensk Nyproduktion riktigt stora inom nyproduktion och Svenska Mäklarhuset ligger i framkant på succession och gör just nu en varumärkesresa som vi får vara med på från start. Det kan inte bli bättre förutsättningar för oss att växa här i väst, säger Simon Svedlund.

– Vi har redan fått in flera spännande nyproduktionsprojekt och säljstartade, till exempel, precis 102 nyproducerande lägenheter i Kviberg ihop med Bonava. I höst ser vi fram emot fortsatt nöjda kunder och att bygga upp Svenska Mäklarhuset och Svensk Nyproduktion i Göteborg och Bohuslän. Något som förhoppningsvis resulterar i fler kontor i framtiden, säger Stefan Hansson.