Sophie Wennerberg

“Stort hjärta för människor, bostäder och försäljning”

Jag är uppvuxen i Landskrona och förmedlar idag bostäder i min hemstad som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Min mäklarkarriär med start i Malmö 2013 förbyttes snabbt till förmedling på hemmaplan och redan under nästföljande år utsågs jag till den mest rekommenderade mäklaren i kommunen. Att arbeta på sin hemort innebär att jag har en väldigt hög marknadskännedom och stort kontaktnät. Jag älskar mitt yrke och har ett stort hjärta för människor, bostäder och försäljning. Vilket tydligt återspeglas i återkommande & nöjda kunder med högsta fokus på att resan tillsammans ska bli den bästa möjliga. Välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Louise Tygård

“Jag hanterar varje uppdrag som om det vore min egen bostad”

Tillsammans med en brinnande passion för fastighetsmäklaryrket och hög kvalitet i varje moment hjälper jag er att förmedla en av er livs största affär. Jag hanterar varje uppdrag som om det vore min egen bostad och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och lämnar inget åt slumpen.

Välkommen att kontakta mig för en rådgivning där jag skräddarsyr en lösning som är bäst för just ert tidsschema och mål då min ambition är att ni ska få maximalt betalt för er bostad och ett bättre utgångsläge till nästa.

Stellan Kjellsson

Varje bostadsaffär är unik och ingenting får lämnas åt slumpen.

Det är därför viktigt att ni, som säljare av er bostad, ställer höga krav vid valet av fastighetsmäklare. Jag skräddarsyr den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och läge. Mitt arbetssätt, tillsammans med hårt arbete, driv och de bästa verktygen, ger er som säljare en trygg affär och bäst betalt.

Med mer än 12 års erfarenhet som fastighetsmäklare, och dessförinnan ett flertal år som innesäljare i bagaget, brinner jag starkt för försäljning. Detta lyser igenom i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång.

Välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte, så bjuder jag på en fri värdering och lägger upp en plan för hur ni ska lyckas bäst med er framtida försäljning.

Philip Bengtsson

Mitt mål är att alltid göra mitt yttersta för att samtliga parter ska känna sig så nöjda och trygga som möjligt under hela processens gång. För mig är varje affär unik och jag utlovar ett proffsigt och personligt engagemang. Ett ödmjukt sätt i kombination med rätt attityd tror jag är en förutsättning för en lyckad affär, det ska vara enkelt att vara kund. Jag vill att alla som stöter på mig, oavsett i vilken del av processen vi ses, ska vilja anlita mig när det är dags att välja mäklare.

Vi är ett sammansvetsat team om fyra (Philip, Anders, Emir och Olivia) som inte ger oss i första taget. Tillsammans med mina delägare Anders och Olivia driver jag SMH Halmstad.

Oavsett vart ni befinner er i tankarna är ni alltid välkomna in på en kaffe hos oss på SMH – vi hjälper er mer än gärna!

Malin Strid

“Det blev affär”

Jag började karriären som fastighetsmäklare redan vid åtta års ålder. Mina föräldrarna skulle sälja sitt hus och jag ställde mig upp i klassen och sa ”jag har ett hus till salu”. Det visade sig att detta var lärarens drömhus, så det blev affär. På den vägen har det fortsatt med hus- och bostadsrättsaffärer alla dagar i veckan.

Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte!

Fredrik Björkstrand

“Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet.”

Jag kommer ifrån stora bolag med högt uppsatta mål och där jag jobbat med relationer och försäljning. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Jag är även certifierad nyproduktionsmäklare!

Olof Ragnevad

Noggrannhet, stark förhandlingsförmåga, oslagbar målvedenhet och drivet av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar

“Min största andel av kunder kommer via rekommendationer. Noggrannhet, stark förhandlingsförmåga, oslagbar målvedenhet och drivet av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar, är några av grundstenarna som lett till min framgång som fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i Ängelholm, vilket ger mig en mycket god lokalkännedom och brett nätverk av kunder. Mitt arbetsätt kännetecknas av hög arbetsmoral, tillgänglighet, stark kompetens att hantera situationer och förhandlingslägen med proffesionell kvalité och ett personligt engegemang igenom hela försäljningen, vilket skapar den viktiga tryggheten.”

Tobias Nordesjö

“Ser utmaningar som möjligheter och ser till att lösa saker över allas förväntningar.”

Jobbade sina första år som mäklare i Stockholms innerstad, men kom tillbaka till hemstaden med familjen när barnen började växa upp. Och eftersom han gillar att ha nära till en golfbana, gärna tar en löprunda och inte har något emot att ha ett hus att renovera var inte det något annat än ett perfekt beslut. Tobias är den där typiskt sociala sorten som alltid ser fram emot att träffa nya människor, ser utmaningar som möjligheter och ser till att lösa saker över allas förväntningar. En typisk mäklare, alltså.