Brf Solhagaparken, Masmo

Kommande projekt / Stockholm

SHH Bostad planerar nya bostadshus med fantastiskt läge i Vårby, Masmo, Huddinge. Här bor du endast några hundra meter från tunnelbana. Även via bil går det snabbt, då E4:an har påfart i närheten.

Det som imponerar mest är ändå närheten till skog och sjö. Solhagaparken har Albysjön på ena sidan och Mälaren på andra, vilket ger sjöutsikt till flertalet lägenheter. Naturreservat och vandringsleder finns in på knuten och det är inte långt till Flottsbro friluftsanläggning för skidåkning, mountainbike, kanotpaddling om flertalet andra aktiviteter.

För de stora inköpen så är inte Kungens kurva med Ikea långt bort och i närområdet finns både restauranger, frisör, gym, vårdcentral och livsmedelsaffär. Varför inte ta en fika på idylliska Röda caféet som ligger intill vattendraget mellan de två sjöarna?

Det kommer att byggas mest 1,5:or på ca 35 kvm med balkong. Även 3:or i olika storlekar. Prissättningen är inte klar än och säljstarten beräknas ske i slutet av 2017. Det går att redan nu anmäla sitt intresse på projektets hemsida och säkerställa att du får en inbjudan till säljstarten.

Projektbeskrivning

Status: Kommande

Kommun: Huddinge

Beteckning: Brf Solhagaparken 1 och 2

Adress: Varvsvägen, Huddinge

Boarea: 35-71 kvm

Pris: Information saknas

Boendeform: Bostadsrätt

Antal:  Ca 200 lägenheter

TILL PROJEKTETS HEMSIDA

Fastighetsmäklare

Gulsah Bulduk

076-608 22 80

Mejla Gulsah

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Säljstartsbrevet®
Välj istället för att leta! Vill du får en detaljerad lista över kommande säljstarter? Prenumerera på Säljstartsbrevet®.
ErrorHere