Brf Romanen, Gränby

Pågående / Uppsala

En bostad att längta hem till!

I sommar kan du flytta in i en nybyggd lägenhet med närhet till både Uppsalas stadspuls och fågelkvittrande grönområden. Lägenheterna ligger i nya, lummiga kvarter i Gränby med närhet till omtyckta Gränby Centrum där du hittar 105 butiker, restauranger och affärer. I din nya lägenhet har du antingen balkong eller egen uteplats. Perfekt för grillkvällar i sommar!

Ikano bygger 250 lägenheter i Gränby

Ikanos koncept är att det ska vara enkelt att bo. De bygger lite mindre lägenheter och de är välplanerade, öppna och ljusa. Den öppna planlösningen och den soliga balkongen kommer att göra din Ikanolägenhet till områdets mest populära för söndagsfrukostar med vännerna. Över tid kommer Ikano Bostad att bygga 250 lägenheter här i Gränby.

Först ut är Brf Romanen med 59 kvadratsmarta hem. Även om det till största delen kommer att bygga ettor och tvåor så kommer det att finnas en del större lägenheter till dem som önskar det.

Status: Försäljning pågår.

Frånpriser för brf Romanen:

  • 1 rum och kök pris från 1.295.000 kr
  • 2 rum och kök pris från 1.525.000 kr
  • 3 rum och kök pris från 2.395.000 kr
  • 4 rum och kök pris från 2.795.000 kr

TILL PROJEKTETS HEMSIDA

Fastighetsmäklare

Anders Levin

073-429 13 96

Mejla Anders

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Säljstartsbrevet®
Välj istället för att leta! Vill du får en detaljerad lista över kommande säljstarter? Prenumerera på Säljstartsbrevet®.
ErrorHere