Brf Åsikten Södra 2, Kungsängen

Pågående / Uppsala

Om projektet

Vi skulle kunna nöja oss med det strålande läget. På en av stadens finaste adresser Östra Ågatan, ett stenkast från glittrande Fyrisån med några få promenadminuter från Uppsala city. Men det gör vi inte. Tvärtom. Istället har vi bestämt oss för att tänka till lite extra och göra Kvarteret Åsikten Södra till ett boende långt utöver det vanliga.

Projektbeskrivning

1–4:or vid Fyrisån.

Välkommen till ett hus med lite lugnare läge i kvarteret. Här erbjuder Riksbyggen både mindre bostäder för singlar och sambos samt större lägenheter för familjer. Alla lägenheter har balkong eller uteplats mot gården. Vissa balkonger har utsikt mot Fyrisån. Bostäderna har en hög grundstandard och är inredda i modern stil med inspiration från förr.

För dig med barn blir vardagen extra bekväm med tanke på att en ny förskola planeras i närheten. På nära gångavstånd ligger även Anna Petrus park med bland annat ytor för skatebord, parkour och klätterlek.

 

PROJEKTETS HEMSIDA

Reg, fastighetsmäklare

Sara Jansson
073-367 64 34
Mejla Sara

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Säljstartsbrevet®
Välj istället för att leta! Vill du får en detaljerad lista över kommande säljstarter? Prenumerera på Säljstartsbrevet®.
ErrorHere