Cookies

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies (kakor). Dessa cookies används för olika funktioner såsom beställning av informationsmaterial, val av språk och insamling av information för att mäta hur du använder sidan för att hjälpa Svensk Nyproduktion att förbättra webbplatsen. Besökare på vår webbplats samtycker till att vi använder cookies genom att webbläsaren är inställd på att tillåta att cookies tas emot. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Det innebär dock att funktionaliteten på sidan kan begränsas.

Personuppgiftslagen (PuL)

Vi behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen – PuL

Vi på Svensk Nyproduktion värnar om din integritet och vi behandlar givetvis alla uppgifter som du lämnar till oss i enlighet med personuppgiftslagen (PuL). De personuppgifter som du lämnar till oss på Svensk Nyproduktion lagras i en kunddatabas och behandlas både manuellt och automatiskt.

Dina uppgifter behandlas i syfte att kunna förse dig med den information du efterfrågat eller för att du ska kunna nyttja de tjänster du begärt. Vi kommer även att behandla uppgifterna i marknadsföringssyfte samt för uppföljning av försäljning och produktutveckling. Om det är nödvändigt, för att kunna uppfylla dina önskemål, kan vi komma att lämna ut ditt namn, postadress och e-postadress till samarbetspartners (tredje part). I dessa fall kommer våra samarbetspartners att förse dig, å våra vägnar, med material, produkter och information du visat intresse för. Vi säljer inte vidare någon insamlad information till andra företag eller lämnar information till sådan tredje part som inte ingår i ovan beskrivning av samarbetspart.

Enligt PuL har du rätt att få upplysning kring vilka uppgifter vi har om dig, samt att en gång om året, kostnadsfritt, begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparade om dig, eller om du vill rätta felaktiga uppgifter, vänligen maila eller posta en skriftlig begäran till info@svensknyproduktion.se eller Svensk Nyproduktion, Rosenborgsgatan 12, 169 74 Solna.

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Säljstartsbrevet®
Välj istället för att leta! Vill du får en detaljerad lista över kommande säljstarter? Prenumerera på Säljstartsbrevet®.
ErrorHere